maanantai 28. heinäkuuta 2014

Merihenkinen nimpparilahja

Olenkin kokonaan unohtaa kiertoa nimipäivälahjoistani, jotka sain armaalta mieheltäni.Toki osallistuin lahjan valintaan itse (lue:kerroin miehelle mitä haluan lahjaksi).

Tykkään merihenkisestä tyylistä. Tällä en missään nimessä tarkoita kahisevia kansitakkeja, siistejä neuleita enkä purjehduskenkiä. Enemmänkin voisin sanoa itseäni miellyttävän merihenkinen Pin up -tyyli: kaikenlaiset korkeavyötäröiset hameen, shortsit ja mekot. Katselinkin tuossa yksi päivä merihenkisiä raidallisia sailor-shortseja Ebaysta, mutta en raaskinut tilata, kun postimaksut olivat hirvittävät.

Tällaiset voisin ottaa ehkäpä siniraidallisina, jos eivät olisi noin tyyriit. Napit ja korkea vyötärö miellyttävät. Tosin en tykkää liiankaan korkeasta vyötäröstä. Ankkurit ovat kanssa kivoja.

Kuva täältä.
Minua viehättää Pin up sailor -tyyli, vaikka en ainakaan arkipukeutumisessa näin haluaisi itseäni asustaa. :D Tässä pari sen tyylistä kuvaa, joista pidän.

Kuva täältä.


Kuva täältä.
Näin voisin ehkä joihinkin Pin up -juhliin pukeutua. Kuva täältä.
Tässä sitten minun sailor-mekkoni. Tätä ajattelin käyttää jossain juhlissa. Mutta koska juhlia on kovin harvoin, niin ehkä arkenakin. Jos olisin jaksanut, niin olisin laittanut hiukset vähän tyylikkäämmin, mutta kun on niin kova helle, en jaksanut. Mekko ostettu Huuto.net:stä, ja siitä tiedän, että on newyorkilaista designia. Merkki on EJM. Valmistusvuodesta ei ole tietoa, mutta sen olisin tietysti voinut selvittää. Viimeksi minulla on ollut merimiesmekko 5-vuotiaana.

Merimiesmekko päällä syntymäpäivillä noin 31 vuotta sitten.
Toinen nimpparilahjani oli kesähattu samasta mustasta Marimekon muija-kankaasta kuin pikkukassini. ihastelin tämän mallista lätsää käydessäni ForgetMeNotissa pari viikkoa sitten, ja onneks löysin samankaltaisen mallin Huuto.netistä.

Erittäin vakavana.

Kiva kun hattu menee syvälle päähän. Se suojaa auringolta, mutta musta on aika vaikea väri tuolla helteessä. Vai onko muka värillä oikeasti väliä? Olisin kuullut, että ei.

4 kommenttia:

 1. Ihanan raikas mekko! Minullakin on tuon tapainen lippis. Löysin sen kirpparilta ja se on merkkiä Green papaya. Tosin lippis on muuton jäljiltä vielä hukassa :(.

  VastaaPoista
 2. Ihanan mekko, sopii siulle todella hyvin, kuten tuo hattukin.
  Merimesmekko oli vuosikymmeniä lasten vaatteiden ehdoton klassikko, nyt niitä näkee harvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse ainakin ostaisin pienelle lapselleni merimiesmekon. Tosin 14-vuotias ei sellaista käytä enää :)

   Poista