keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Hannan Englannin-mekot ja yks ekstra-paita

Sain ihanalta ystävältäni lahjoituksena kolme mekkoa, kaks mustaa ja yhden oranssisen. Se on jännä, kun en yleensä juurikaan välitä oranssista, mutta tämä tunika/mekko on mielestäni aivan ihana, persoonallinen ja jopa mun olonen. Kiitosta vaan isosti Hannalle! Kyllä ne vaan ihmiset on välillä ihania. Lähiaikoina tämä on huomattu monta kertaa. Tässä siis kuvattuna mekot ja samaan syssyyn mieheni ystävältä saatu t-paita, Huudeilla.fi. Tuo sifonki-hihainen on muuten niin tiukka vyötärön kohdalta, että  kilonkin painonnousu aiheuttaisi sen, että ei menisi päälle sitten millään. :/ :D

Ensiksi nämä kuvat meinattiin ottaa järkkärillä, mutta sitten iski laiskuus, ja päätettiin, että kuvien siirto käy helpoiten puhelimella räpsimällä. Ensi kerran päivityksessä pitääkin satsata siihen, että käytän järkkäriä. Ja turhat rojut myös pois taustalta Pääasia on toki hyvä tunnelma. Huomaattehan, että panostin joissain kuvissa myös sukkahousuihin!
Tämä on niin nätti mekko, mutta vyötäröltä hyvin tiukka...Ei välipaloille ja oluelle!


Oranssi ihanuus, käy niin hyvin sinisten shortsien kanssa, mekkona aika lyhyt. Miten tässä Maria-dress Finland -merkkisessä mekossa värit ovat säilyneetkin näin hyvin? Uskaltaakohan edes pestä koneessa? Ei ehkä.
Tiklas, made in Finland. 1960-70(?)-luvun perus-ihanuus.
Huudeilla-t-paita lahjoituksena miehen kaverilta. Ihana turkoosi väri. Vieraile täällä! Paita tehty hampusta ja niin mukava päällä.
Ihanan Audreyn saattelemana tulivat mekot <3

6 kommenttia:

 1. Oletpas nättinä, ja kivoja mekkoja!

  VastaaPoista
 2. Sain eilen sun pakettis. Kiitos kiitos kiitos! Ihana palkinto! Postasin siitä äsken blogiin. :-)

  Ihana toi sun "oranssi ihanuus", ihan mun makkuuni! Nättejä noi muutki vaatteet. Oot niin hoikka, että löydät varmaan helposti retrovaatteita kirppiksiltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että miellytti paketti. :) Noi retrovaatteet on usein mullekin joko liian isoja tai liian pieniä. Noi kaverin vaatteet meni päälle just ja just...

   Poista
  2. Ihania! Tykkään näistä kaikista!

   Tuo ylimmäinen, onko siinä yläosa jotain ohuempaa harsoa? Eleganttia! Ja tuo oranssi on kyllä kuolattavan hieno, täydellinen.

   Poista
  3. Vastaan tälleen pari vuotta myöhässä. :D On harsoa, sellasta joustamatonta.

   Poista