perjantai 18. heinäkuuta 2014

Keittiöön sopivat istuinpäälliset ja peilinkorjausta

Meillä on sellainen keltasävyinen keittiö. Kaksi lamppua on keltaisia, verhoissa on keltaista sekä oranssia, tällä hetkellä pöytäliinassa on keltaista, seinäköristeessakin on... Harmittaa vietävästi, kun eräs sunnuntai keltareunainen peili oli tippunut lattialle ja lasi oli hajonnut. Esine oli kiinni liimakoukulla, jonka olisi pitänyt kestää useita kiloja.


Surullinen pölyttynyt peilirukka.

Mieheni oli kyllä antanut koukun olla liian vähän aikaa seinässä ennen ripustusta, eli oma moka kai... Mutta silti, eihän tuo paina mitään. Pitää hankkia uusi lasi peiliin, koska tällä hetkellä seinässä on tyhjä aukko.. Sattuuuko joku lukijoista tietämään, mistä Tampereen seudulla saa uusia laseja edullisesti mittatilauksena? Vai kannattaako ostaa kokonaan uusi peili? Villa Idur -blogin ystävällinen Pilvi näki kauhean vaivan,. kun myi, pakkasi ja lähetti peilin 10 euron hintaan. Olen edelleen kiitollinen siitä. Tuolla rahalla myyjää ei jäänyt itse voitolle ollenkaan. Ystävällistä.


Sarviksen mukeja ja Fiskarsin suola-astiana  toimivakippo liesituulettimen päällistä koristamassa.

Purkkia ja purnukkaa jääkaapin piristeenä.

Tampellan verhot <3 ja kaikkea mukavaa. Tietääkö joku verhojen kuosin nimen?


 Koska verhoissa on myös oranssia ja kipoissakin punaista, niin ajattelin, että kirppari Ropellista löytämäni "penkinsuojukset" sopivat mukavasti värimaailmaan. Keittiöhän on väriltään ihan erilainen kuin esim. musta-valkoinen makuuhuoneemme. Jotenkin kirjava retro sopii mielestäni parhaiten keittiöön. Muuallekin retro käy, mutta ehkä suosin mieluummin vähän rauhallisempaa värimaailmaa. Sana "simppeli" ei kuitenkaan kuvaa makuani. :) Tykkään nimittäin kaikesta kivasta pienestä, kuten purnukoista kirjahyllyssä!


Ostin kolme tuolinpäällistä Kirppis Ropellista.

Tyhjä aukko keittiön seinässä. Onko kenelläkään myydä halvalla peiliä tai ehdottaa jotain korjauspaikkaa meidän peilille?
2 kommenttia: