maanantai 14. heinäkuuta 2014

Yöllinen nolo yöpaitapäivitys

Nukuin tuossa liian pitkät iltaunet. Makasin neljä tuntia kuin raato. Sen verran jännitti Forget-Me-Notin eilinen avajaisesiintyminen, että olin tänään väsynyt hyvin menneestä keikasta huolimatta.. Koko päivän olin eilen muutenkin menossa, joten ei ihme, että tänään väsytti. Siinä määrin kuitenkin energiaa riitti, että kävin Kyttälän kirppiksellä hakemassa äidille synttärilahjaa. Äiti, jolla on jo kaikkea tarpeellista keksi kuitenkin tarvitsevansa mökille pari juttua. En viitsi esitellä ostoksiani tässä, jos mamma sattuu lukemaan postauksen.

Ajattelin tehdä kello neljän yö-/aamupostauksen, koska uni ei vieläkään ole tarttunut silmään. Olen pidempään miettinyt, että haluan esitellä teille lempiyöpaitani. Nukun lähes aina Nanson tai Marimekon yömekko päälläni. Kankaat ovat niin ihmeen pehmeitä muutaman pesukerran jälkeen. Jokainen yöpaitani on kirpparilta.

Tässä kolme lemppariani:

Marimekon virttynyt ja reikäinen ihana pehmeä yöpaita. Pukiessa pitää olla varovainen, jotta ei tee riuskoja otteita käyttäen lisää repeämiä jo tähän valmiiksi reikiintyneeseen mekkoon. Joskus ostettu PLT-kirppiksellä eurolla. Jo sillloin tässä oli reikä, ja hintaa oli euron.

Sydän-omenapuu.kuvioinen yömekko hankittu Radiokirppikseltä vajaa vuosi sitten. Tämä on hyväkuntoinen tapaus., maksoi kai kolme euroa

Nanson pupukuvioinen yömekko ostettu pari viikkoa sitten siskolta Tammelantorilla kahdella eurolla. Niin sympaattinen.
Haastan nyt muutkin blogini lukijat esitttelemään lempi-yöasunsa. Toki myönnän, että välillä nukun sellaiset vaatteet päällä, että niitä ei blogissa kehtaa esitellä. Nämä ovat kuitenkin ehdottomia suosikkeja.

Vielä arpajaismuistutus. Forget-Me-Not-liike on luvannu lahjoittaa jotain kivaa blogini vuosiarvontaan, joten ehdottakaa nyt kommenttikenttään, minkälainen retroylläri olisi mieleenne. Tähän mennessä on ehdotettu kivaa retrotarjotinta tai emalia. Suoritan arvonnan loppuviikosta tai ensi viikon alussa.

6 kommenttia:

 1. Ensimäisen kuvan kaltainen yömekko löytyy täältäkin, kylläkin Ratian pitkähihainen malli, kirpparilta 2€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun yöpaita ei oo varmaan lähellekään niin reikänen kuin mun :D

   Poista
 2. Tykkään Marimekon ja Nanson yöpaidoista, mutta en niistä jättimäisistä "paitulimalleista" :)

  VastaaPoista
 3. Samat valinnat ovat täälläkin, Marimekkoa, Nansoa ja sen sellaista, kunnon yömekkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoita oikeita, ihanimpia on pesussapehmentyneet!

   Poista
 4. Mulla on kans toi Nanson pupuyökkäri ja oon käyttänyt sitä niin paljon, että siinä on kainalotkin jo rei'illä! :D

  VastaaPoista