torstai 3. heinäkuuta 2014

Etusaa "uusretroa"

Sain eilen aivan mahtavan tuliaisen tädiltäni. <3 Siihen liittyen laitoinkin muutaman kuvan Facebook-sivulleni. Tuliaiskassin sisällön kuvaaminen vaatii aikaa, inspiraatiota ja luonnonvaloa, joten palaan tähän jymy-ylläriin tuonnempana. Oikein kihisin innosta, kun sain valtavan kasan Fiskarsin, Plastexin, Sarviksen... Enempää en vielä paljasta! Täältä näkee muutaman kuvan.

Herkullista postausta odotellessanne vinkki teille, joilla ei ole paljoa rahaa, mutta haluatte jotain kivaa. Kävin tänään asioilla, ja samalla tapasin pikaisesti ystäväni, jolle olin valittanut, että meillä ei ole leipälautasia. Ystäväni halusi välttämättä esitellä Tigerin uusia lautasia, jotka ovat halpoja ja nättejä. No en viitsinyt kieltäytyä, ja minulla oli juuri sopivasti aikaa ennen seuraavaa tapaamistani. Kaverini halusi vielä maksaa astiat eilisen nimipäiväni kunniaksi... No mikä jottei!


Melonikuvioiset lautaset ovat mielestäni hauskoja. Sain sitten kaksi lautasta ja kaksi lasia yhteishintaan viisi euroa. Lautaset kaksi euroa kappale, ja lasit eurolla kaksi. Ei paha hinta, vaikka laadusta ei voi varmaankaan puhua. Olen aiemminkin löytänyt Tigerista ihan kivannäköisiä astioita. Vajaa vuosi sitten ostin omenakuvioiset peltipurkit muistaakseni kaksi euroa kappale, ja kivasti sopivat kirjahyllyyn aidon retron joukkoon.

Astiat suunniteltu Tanskassa ja valmistettu ylläriylläri Kiinassa.


3 kommenttia: