torstai 10. heinäkuuta 2014

Bändimme Systers laulaa retroliike ForgetMeNotin avajaisbileissä 12.7. (ja vähän synttäriarvonnasta)

Nyt on tiedossa ihan mahtava tapahtuma! Ovensa tauon jälkeen avannut retroliike ForgetMeNot pitää avajais-iltabileet. Tällä kertaa liike on avattu Tampereen Aleksanterinkadulle. Tästä linkki puodin tyylikkäälle nettisivulle, ja tästä linkki Facebookiin tapahtumasivulle. Mikä hauskinta, mut ja siskoni on kutsuttu sinne esiintymään. Mikä kunnia päästä laulamaan tuollaiseen tilaisuuteen! Mun ja siskon "bändi" on nimeltään Systers. :) Sisko laulaa omia biisejään, ja mä 1960-70-lukujen covereita. Ollaan lavalla kello 20.00 näillä näkymin. Tilaisuus on siis lauantaina 12.7., ja ovet aukeavat kello 17.30.

Sinne sankoin joukoin kaikki retroon hurahtaneet ja muutkin! Jännittää kovasti, mutta hauskaa esiintyminen sellaisessa ympäristössä on varmasti. Pieni jännityshän kuuluu asiaan...

Sitten pikku-probleema. Mitä päälle tilaisuuteen? Mä pengoin taas äitini kaappia ja mietin tällaista uusretrotyylistä mekkoa. Toinen vaihtoehto on sellanen kirjava kukkamekko, mutta käytin sitä juuri yksissä juhlissa.

Olisiko tämä kiva avajaisvaate? En ole ennen käyttänyt.
Toinen asiani koskee blogini yksivuotisarvontaa. Perjantaina taitaa olla vaihtelevaan tahtiini päivittyvän blogini synttärit. Minkälaista palkintoa toivoisitte? Emalia, lasia, leluja, kirjoja, koruja, lasinalusia, kangasta, muovia, vaatetta... Mitä vaan saa ehdottaa, kunhan lahjaidea on edes vähän retrohenkinen! Arvonnasta tarkemmin joku toinen päivä lisää infoa, ja itse arvonnan suoritan ensi viikolla synttäreiden jälkeen. Laittakaa ihmeessä kaikenlaisia vinkkejä lahjaideaan liittyen. Kiitos, että olette lukeneet blogiani. Kommenttinne ovat tuoneet paljon iloa tähän vuoteen <3

2 kommenttia:

 1. Hyvää keikkaa, ihanan näköinen tuo liike! Ja mukava uusi ulkoasu blogillasi.
  Paras voitto olisi ehkä joku emalijuttu tai vaikka muovi/peltitarjotin, retroa, totta kai! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikka meni mukavasti! Suositteken käymään Forget-Me-Notissa, siellä on myös kahvio ja lasten leikkipaikka. <3 Järkkään lähiaikoina arvontaa, ja toiveesi on laitettu korvan taa. ;)

   Poista