maanantai 2. marraskuuta 2015

Tavarat järjestykseen: Palaset

Ostin kesällä edulliseen hintaan kaksi pitkään himoitsemaani vanhaa Palaset-sarjan laatikkoa: punaisen ja keltaisen. Olen onnekas kun löysin ne. Punaisessa laatikossa säilytän "koirankakkapusseja" ja keltaisessa korujani. :) Ja on ne niin nättejäkin! Kolmas hankintani on ollut oranssi arkistointilaatikko Tarina-kirppikseltä: alimmalle hyllyille laskut, ja muille hyllyille kaikki kutsukirjeet sun muut tärkeät paperit. On muuten ollut kätevä, kun enää eivät ole laskut ja muut paperit sekaisin eteisen kaapissa. Tuo kahden euron oranssi ihana laatikko on auttanut tällaista epäjärjestelmällistä ihmistä saamaan laskut järjestykseen. Nautin todellakin näiden esineiden estetiikasta. Ja kun laskut on yhdessä lokerossa, ei vahingossa tule niin helposti muistutuskirjeitäkään, kun laskut maksaa ajallaan. <3

Palaset-laatikkoni. Pahoittelen hämärää kuvaa. Huonot valot eteisessä... Tässä koirankkapusseja sisällä. ;) Päällä ilmeisesti Aarikan puulintu.

Keltainen Palaset. Sisällä koruja.

Ihana, kätevä 2 euron arkistointilaatikkoni. Rakastan tätä, niin toimiva ollut.

Palaset-laatikostoja on ainakin 70-luvulla suunnitellut Ristomatti Ratia. En nyt löytänyt nopealla tiedonhaulla infoa näiden laatikoideni historiasta. Palasia on monenlaisia. On laatikostoja, joita voi yhdistellä osa kerrallaan. Kannattaa googlettaa! Ihan mahtavia kokonaisuuksia saisi kerättyä, jos olisi rahaa - niin, ja tilaa... Näppäriä!

Ristomatti Ratian Palapox vuodelta -72. Tämä ei niin miellytä silmää kuin nuo vanhat omistamani. Kuva Finnish Design Shopin sivulta. Hinta ihme kyllä vain  17,90 e.

Tässähän olisi hyvä joululahjaidea laatikoiden ystäville. Ei kun korvan taakse!

2 kommenttia: