keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Vapaaehtoiskirpputori Penkola, lisäksi viimeinen hetki ehtiä osallistumaan arvontaan!

Olen tässä lähiaikoina roudannut noin 6 pussia itselleni turhaa ja ihan hyväkuntoista tavaraa vapaaehtoiskirpparille. Kyseessä on on Härmälässä sijaitsevan A-Killan päiväkeskuksen lähellä sijaitseva Penkola. Vähäosaiset saavat hakea ilmaiseksi vaatetta ja tavaraa Penkolasta. Tavarat voi kirpparin ollessa suljettuna toimittaa päiväkeskukseen Perkiönkatu 63:een.

Penkola on auki torstaisin klo 12-14. Sen osoite on Tuomaankatu 11. Sijaitsee talon päädyssä, kellarissa. Jos tarvit jotain tavaraa kotiin, etkä pääse tuona aikana, niin kannattaa kysyä, jos joku päiväkeskuksesta ehtisi tulla avaamaan oven. Itselleni oven on ehtinyt avaamaan vapaaehtoistyöntekijä (en ole koskaan päässyt paikalle torstaisin). Penkolassa on mielestäni tosi paljon ja oikein hyvää tavaraa: astioita, vaatteita, pyyhkeitä, liinavaatteita ym.

Olen pitänyt periaatteenani, että vien enemmän tavaraa kuin otan mukaani. Olen kerran löytänyt ihanan 70-luvun täkin ja jotain muuta tarpeellista.

Viekää ihmeessä ylimääräiset tavaranne Penkolaan. Menee hyvään käyttötarkoitukseen! Käsitin, että etenkin lastenvaatteita kaivattaisiin lisää.

Tässä jotain mitä olen ottanut kirpparilta mukaani:

Neljä WWF:n Pandamukia. Vihdoinkin meillä on enemmän kuin 2 paria samanlaisia mukeja :)

Miehelleni Reinot ja tytölleni aivan uudet Airwalkin lenkkarit.
Tänään on viimeinen hetki osallistua blogin 2-vuotisarvontaan. Käyhän osallistumassa!!: http://variplantti.blogspot.fi/2015/11/kaksivuotisarvonta-lahjan-sponssaa.html

1 kommentti:

  1. Hauska nimi tuo Penkola ja hienot löydötteitkin, etenkin nuo hauskat kupit.

    VastaaPoista