torstai 26. marraskuuta 2015

Miksi naisten takeissa ei ole kunnon taskuja?Tässä painavaa asiaa naisten takintaskuista. Melkein kaikissa takeissani on kuvan tyyppiset vinot taskut, eikä niissä ole juurikaan syvyyttä. Olisi kiva lähte koiralenkille ilman käsilaukkua. Nyt jos lenkille lähtee ilman laukkua, niin saa koko ajan pelätä, että avaimet tippuvat taskuista. Puhelinta on turha edes haaveilla ottavansa mukaan. Yhdessä väliukausitakissani on mukavat isot neliön malliset taskut, joihin mahtuu vaikka mitä. Ei näissä näteissä "vinotaskuissakaan" ole mitään vikaa, jos ne vaan olisivat syvemmät. Yhdessäkään talvitakissani ei ole kunnon taskuja.

Avaimet pilkottavat oikeasta taskusta...

Pitäisikö ommella povari tähän?

Penaali taskussa kuvaamassa sen syvyyttä (mataluutta).

Olenkin tässä miettinyt, että miksi naisillla ei voisi olla esimerkiksi povareita. Niihin saisi näppärästi ainakin jotain kamaa. Housun perstaskuun on mahdotonta laittaa mitään, koska omat housuni ovat liian kireitä tavarankantoon tai sitten niissä ei ole taskuja. On se miehillä helppoa, kun on taskua vaikka millä mitalla. Tähän loppuun mieheni armeijan takki, jossa on yllin kyllin taskuja. Pitäisikö vallan siirtyä miesten takkeihin? :)


Naisilla voisi siis olla povitasku. Koska naiset ovat yleensä rintavampia kuin miehet, voisi povarin asettaa vaikka lantion kohdalle. :) Tästä jollekin liikeideaa!

2 kommenttia:

  1. Totta haastat, nuo matalat taskut on ihan mitättömät.Kai sitä on ajateltu ettei naiset laitaa tavaroita taskuun kun heillä on laukut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin just. Aina ei vaan viitsis ottaa käsilaukkua. Etenkään ei koiralenkille... :)

      Poista