tiistai 10. kesäkuuta 2014

Tablettitesti ja olihan se hääjuhlakin

Olen pitkään käyttänyt tablettia, koska kannettavani on hajonnut. Voisin pitää viiden tunnin luennon siitä, miksi tabletti ei sovi jokapäiväiseen käyttöön, mutta turha rutista. Tehdäänpä nyt yksi päivitys tabletilla, ja katsotaan monta kirosanaa tulee syljettyä suusta. :)

Meillä oli lauantaina hääjuhla mökillä. Naimisiinhan mentiin jo marraskuussa, mutta kunnon juhlat vietettiin vasta nyt kesäkuussa. Kaikki meni loistavasti, ihmiset olivat onnellisia ja oli valtavan hienoa nähdä ystävät ja sukulaiset. Mökkihäissä on tietenkin omat hankaluutensa: muta, sade ja hyttyset. Mutta jos ei ole liian tarkkaa sorttia, niin no problem! Ei sitä vettäkään onneksi koko aikaa tullut. :D Häistä en kuvia tänne aio laittaa, mutta keskityn mökkitunnelmakuviin, joita otin juhlien jälkeen. Haluan näyttää lukijoille, minkälaisia nostalgisia pikkujuttuja mökillämme on.

Hmm, mitä sitten saatiin lahjaksi? Retroa... Ei tällä kertaa kuitenkaan. :) Haluttiin nimittäin kartuttaa matkakassaamme, koska periaatteessahan meillä jo on kaikkea mitä tarvitsemme. Onneksi muutama oikein mieluisa retrahtavakin yllätys tuli, mutta niistä ajattelin laittaa kuvat ensi postaukseen. Eli nyt jotain tunnelmakuvia maaseudulta, jos tabletti suostuu yhteistyöhön...

(Tähän väliin laitetaan useamman tunnin päivitystauko. Myös yhteistyö tabletin kanssa loppui siinä vaiheessa, kun tuli kuvien lisäämisen vuoro. Eli jatkotoimenpiteet pöytäkoneelta:)

Kiitti Sanni-sisko kuvasta ja naamasensuurista.
Tässä aivan super-söpö minikasvihuone ja äidin kivasti päällystämät tuolit.

No niitä ikuisia sydämiä.

Marimekon Muija-vahakangas ja kukkia Finelin Ritaripannussa.

Aarikan hyvinsäilynyt kynttilänjalka.

Taas Ritaripannua ja likasta vahakangasta.

Mulle aikoinaan nikkaroitu kehto.

Tässä pestään lopuksi kädet, mutta sen te kai tiesittekin!

6 kommenttia:

 1. Voi mitä aarteita teidän mökillä onkaan!

  VastaaPoista
 2. Onnea naimisiinmenon ja hääjuhlan johdosta :) Minulla on myös noita sydänkuppeja, ovat juuri sopivia kuumalle teelle.

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja ja mökkihääjuhla on varmasti ollut haasteista huolimatta hieno ja mieleenpainuva!

  VastaaPoista
 4. Katjuska, mökillä on vaikka minkälaista aarretta... Ikävä kyllä osa sieltä löytyvistä astioista on vähän huonossa kunnossa, mutta kyllä niitä ilahduttaa silti käyttää! On kiva kuvitella, ketkä kaikki ovat juoneet samasta kahvikupista joskus -70-luvulla tai aiemmin. :)

  Kiitos Taika hääonnitteluista, olen hyvin hyvin onnellinen nainen. <3

  Kirsikka, yllättävän vähän haasteita mökillä järjestetyissä juhlissa oli. Vieraiden alkaessa saapua paikalle alkoi sataa ropisemaan, mutta onneksi oli katos, joka suojasi ruokailun ajan. Illan oli sitten selkeää. Kaiken kaikkiaan mahtava juhla. Olisitte vain nähneet valkoiset Minna Parikkani illlan jälkeen. :D

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon hääonnitteluja vaikka tuleekin vähän myöhässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiki! Onnittelut eivät tule koskaan liian myöhässä - ja onneahan tässä elämässä tarvitaan :)

   Poista