torstai 1. toukokuuta 2014

Korkea vyötärö




Kävin viime viikolla Kyttälän kirpputorilla katsomassa halpoja farkkuja tytölleni. Onneksi 13-vuotias kelpuutti vielä kirppari-farkut. Tosin podin pientä omantunnontuskaa, kun tyttö ilmoitti seuraavaksi haluavansa vaatteita jostain muualta kuin kirpparilta. Ja minä kun luulin, että parhaat löydöt tehdään juuri kirpulta. ;D Ja niiltä mä olenkin parhaat vaatelöydöt itselleni aina tehnyt. No lupauduin, että lähiaikoina ostan likalle jotain uutena.

Viime viikon reissulta jäivät kaivertamaan sovittamatta ja ostamatta jättämäni euron maksaneet farkut korkealla vyötäröllä. Onneksi housut olivat vielä eilen myymättä ja ne olivat päälläni täydelliset! Ja miksi korkeavyötäröiset? No, kun omistan pari tosi kivaa paitaa, jotka ovat sen verran lyhyitä, että napa vilkkuu normaalivyötäröisiä housuja käyttäessä. Ilahduin siis housujen hinnasta, niiden istuvuudesta ja siitä, että nyt minulla on käytännössä pari uutta paitaakin käytettävänä. :) Vielä kuusi vuotta sitten korkeavyötäröiset housut olivat mauttominta mitä tiesin, ja nyt ne ovat pitkään olleet mielestäni tosi pop. Niin se muoti kietoo minutkin pikkusormensa ympärille. Nyt en voisi kuvitellakaan käyttäväni matalavyötäröisiä housuja. Tai ainakin niiden seurana pitää olla tosi pitkä paita tai tunika.



Ai niin, se on vappu nyt. En ole kansallisten juhlapäivien ystävä, ja pysyttelen mieluusti kaukana kaikesta juhlahumusta. Näin ainakin yleensä. Täällä lähiössä ei onneksi yöllinen vappuörvellys kuulunut.  Ainoa tapa, millä vappua juhlin, oli itsetehdyn inkiväärioluen juominen. Tuli aivan sairaan hyvää!! En olisi uskonut, että eka kerralla näin hyvin onnistuu. Ja valmistus oli tajuttoman helppoa. Tätä naukkaillaan ensi kesänä paljon! Resepti Chocochilin sivulta. Sokerina käytin tummaa ruokosokeria, ja tämä sopi hyvin valkoisen sokerin asemasta.

Panostin vappuun myös laittamalla korvikset korviin (joita en yleensä arkena useasti käytä). Nää on jotkut mic macin nuorille suunnatut, mutta mielestäni aika hauskat ja vähän retroisatkin. Hauskaa vappua kaikille teille juhlamieliset ja muuten vaan mukavaa päivää meille ei-niin-juhlamielisille kansalaisille!


1 kommentti:

  1. Huh, tiedän tunteen kun hyvä tavara jää ensimmäisellä kerralla ostamatta.

    VastaaPoista