tiistai 24. kesäkuuta 2014

Aarikan neljä tarjotinta seinälle... joskus!

Enpä ole kiirettä tiettyjen asioiden kanssa pitänyt. Yksi miljoonasta ikuisuusprojektistani on Aarikan tarjottimien laittaminen seinälle. Mutta maltti on valttia kai tässäkin jutussa.

Aarikan Tuliais-tarjottimista ensimmäisen sinivärisen hankin vuosi sitten kesällä. Se on neljästä omistamastani kulunein. Muut kolme hankin Huudon ja Torin kautta muistaakseni syksyn-talven aikana. Koska nämä tarjottimet ovat noin 39 cm halkaisijaltaan, niin paras tapa saada kaikki esille on varmasti laittaa ne seinälle. Seinältä eivät näy myöskään kulumat niin räikeästi. Paikkakin on ollut mietittynä jo varmaan 7 kuukautta. :)

Noita tarjottimia on muitakin värejä kuin omistamani. Olenkohan oikeassa muistellessani nähneeni vihreä-valkoisen samaa kokoa olevan? Jonkun perään kyselin, mutta kuntoon nähden hinta oli mielestäni liian korkea. Olen maksanut "kokoelmaani" kuuluvista tarjottimista muistaakseni 10-16 euroa kappaleelta. Ikävä kyllä postimaksut ovat vielä lisärasite, kun tilaa noin suuren esineen muualta kuin omalta kotipaikkakunnaltaan!

Tietääkö kukaan minkä värisiä tämän kokoisia tarjottimia on valmistettu? Pikahaku googlen avulla ei paljastanut uusia kohteita.

Tässä massiivinen kokoelmani:

5 kommenttia:

 1. Mulla ei oo yhtään aarikan tarjotinta, eikä hajuakaan niitten väreistä. Mut nättejä ovat. Onko niissä valmiiks toi reikä? Kätevää.

  VastaaPoista
 2. Reikä on onneks valmiina, ite en sellasta epäkätevänä ihmisenä osais ees porata! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä blogissasi kivoja löytöjä, itsekkin olen ahkera kirppistelijä :)

  VastaaPoista
 4. Just laittamassa punavalkoista myyntiin. Kohta löytyy: tori.fi.

  VastaaPoista