maanantai 8. elokuuta 2016

Kirppisvalmisteluja

Olen menossa kauppaamaan tavaroitani Tammelantorille tiistaina. Olen jostakin saanut älyttömän minulle turhien tavaroiden hävittämisen himon. Haluan kotiimme tilaa, ja mikä olisikaan mukavampaa kuin viettää päivä Tammelantorilla ihanan ystävän kanssa: rupatella ystävälle ja asiakkaille, kierrellä (ja katsella lisää "aarteita" nurkkiin...), juoda kaffetta ja syödä eväitä, ja ehkä on kiva myös saada muutama pennonen lompakontäytteeksikin. Pitää vain toivoa, ettei tule sadetta. Forecan ja Ilmatieteen laitoksen mukaan sateen pitäisi alkaa tiistaina vasta kolmelta. Otetaan kuitenkin varoiksi mukaan auki leikattuja jätesäkkejä tavaroiden suojaksi. Retrotavarani kiikutin jo ForgetMeNotiin, retro-puotiin Tampereella. On myytävien joukossa kuitenkin jotain retroa, siis tietenkin. :D

Parasta tässä projektissa on, että olen saanut raivattua tilaa niin vaatehuoneeseen, kirjahyllyyn kuin keittiöönkin. Myyntiartikkeleitani ovat tietenkin vaatteet, kirjat ja astiat. Ei ole tuntunut yhtään pahalta luopua esim. sydänkuppikuusikosta tai joistakin Waechtersbachin astioista. Säästän itselleni tärkeimmät jutut, ja sainhan tuossa mummulta perintönä mielestäni ihanan Myrna-astiaston. Ja tädiltänikin sain valtavasti Stafforrdshiren mukeja. Vanha kiertoon, kun uutta tulee tilalle. Keittiönkin innostuin järjestämään sini-keltaiseksi, kun se ennen oli kelta-punainen. Seuraavassa valokuvassa yksi kuvakulma keittiöstämme. Pöytä on paljon siistimmän näköinen, kuin aikaisemmin.

Arabian "Ruusu"-maljakon kukka on oikeasti sininen ja sokerikon alla on vaaleansininen Kastehelmi-tarjoilulautanen.

Päätin, että myyn kaiken halvalla, ja tinkiäkin toki saa. Ystäväni ehdotti, että kannattaa hinnoitella kaikki tuotteet ujoja ihmisiä varten, jotka eivät uskalla kysellä hintoja. Siskoni idea taas oli, että, hinnat kannattaa kirjoittaa maalarinteippiin. On nimittäin vähän nopeampaa kuin kiinnitellä ja kirjoitella nuppineula-lappuja. Tämän toteutin sunnuntaina, ja aikaa meni muutama tunti. Toki olen pikku hiljaa raivannut kotia ennen hinnoittelua useamman päivän.

Minulta on menossa myyntiin seuraavassa kuvassa näkyvät jutut ja lisäksi on kaksi valtavaa jätesäkillistä vaatteita. Saa nähdä, miten mahdutamme kaikki tavarat kaverini kanssa yhteen pöytään, rekkiin ja pahvilaatikoihin (ja autoon!). Onneksi kengät voi laittaa maahan, vaikkapa rekin alle.

Osa tavaroista.Pakko huomauttaa, että kassi ei ole minun, vaan tyttöni. (Imagoa täytyy pitää yllä.;)Toivottavasti tulee hyvä sateeton kirppispäivä ja tuotteet pääsevät hyviin koteihin!2 kommenttia:

  1. Sama fiilis täällä, haluan tyhjätä kotia ja saada enemmän tilaa. Muuttokin on jossain vaiheessa edessä, joten mitä vähemmän turhaa kannettavaa, sen parempi. Kahden viikon päästä mulla kirppispöytä varattuna, joten siitä se taas lähtee. Toivottavasti oli mukava kirppispäivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi kiva kirppispäivä ja aika meni siivillä.:) Rahaa ei juuri tullu, mut meen seuraavan kerran vkloppuna, niin voi lykästää! Tänään myin mun luona käyneelle kaverille vaatteita. Lisäraha tarpeen. Tsemppiä kirppismyyntiin!

      Poista