sunnuntai 28. elokuuta 2016

Voihan V******S

Menin jokunen aika sitten Tampereen Keskustorin läheisyydessä olevalle Tokmannille etsimään perinteistä Vitalisvoidetta. No en sitten tietenkään ostanut, kun olivat vaihtaneet Vitalispakkauksen ikävän nykyaikaiseksi. No ei se pakkaus rumin mahdollinen ollut, mutta vanha olis ollu kuitenkin kivempi.


Kävin viikko sitten Tammelantorilla ostamassa herneitä, ja päätin poiketa sen läheisyydessä olevalla Tokmannilla ostamassa hiusväriä. Mikä riemu syntyikään, kun näin hyllyssä vanhanmallisia Vitalispurkkeja. Pakko oli ostaa heti yksi, ennen kuin katoavat kokonaan. Käytän Vitalista huulivoiteena, ja laitan sitä kuiviin kohtiin iholla. Pienenä muistan, kun sitä käytettiin naamavoiteena pakkasella. Niin ei varmaankaan nykyisin suositella tehtävän. Kuka tietää?


Vitalishan on Valkoisen Ristin eli Vita Korset ab:n vuonna 1936 kehittämä tuote, eli nyt 80 vuotta vanha. Harva ihonhoitotuote on ollut niin pitkään markkinoilla. Huippuvuosina Vitalista myytiin 700 000 purkkia vuodessa! Koostumus on ollut lähes sama (kuten tuoksukin) pieniä muutoksia lukuun ottamatta. Voidetta oli myyty 20 miljoonaa kappaletta vuoteen 1985 mennessä.

Käydessäni kuukausi sitten Utulan kyläkaupalla, oli siellä myynnissä "Vitalismagneetteja", joissa luki Vitaliksen sijaa Vitutus. Kadutti myöhemmin, kun en sitä ostanut. Onneksi vierailin ForgetMeNotissa, ja siellähän tämä oli - onneksi. Ajattelin nimittäin kiinnittää vanhan Vitalismainoksen tällä magneetilla jääkaapin oveen.Väripläntin 3-vuotisarvonta tapahtuu 1.9. kello 23, joten muistakaa osallistua sitä ennen arvontaan täällä!

1 kommentti: