tiistai 2. elokuuta 2016

Ihanat lahjat tädiltä

Vietin perheeni kanssa viisi päivää Utulassa, isovanhempieni huvilalla, joka sijaitsee Utulan kylässä Ruokolahdella. Viime käynnistä olikin vierähtänyt aikaa neljä vuotta. Teen myöhemmin kunnon päivityksen Utulan reissusta, mutta nyt haluan esitellä teillä aivan ihanat tädiltäni saamat retrokamat. Olin täysin ällikällä lyöty, kun tätini sanoi, että saan ottaa lähes mitä vaan hänen Utulaan keräämistään tavaroista. Tädilläni ja minulla on hyvin samankaltainen maku, joten ei ihmekään, että tällainen läjä esineitä lähti matkaani Tampereen Rantaperkiöön! Ja ihmeekseni sain kuin sainkin raivattua tilaa esineille melkein täyteen hyllyyni.

Innostuin lähtemään ulos piknikille tyttöni kanssa, ja samalla päätin kuvata esineet kerrankin ulkona. Tästä esittelystä puuttuu sitten tärkein saamani esine. Säästän sen kirsikkana kakun päälle, ja teen siitä oman postauksensa lähipäivinä. :)

Hurmaava maljakko. Pohjassa lukee, että valmistettu Ruotsissa ja siellä on joku merkki, josta en saa selvää (Kru-bits tms., tietääkö joku?). Lisäksi lukee, että "handmålad". Muistuttaa mielestäni Kupittaan saven maljakoita

Staffordshiren mukeja

Lisää Staffordshireä

Kartutin säästö"possu"kokoelmaani

Ja Staffordshireä...

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo sininen kauris? monta tutun näköistä mukia oletkin valinnut itsellesi

    VastaaPoista
  2. Voisko olla Kurbits? Semmoinen keramiikkapaja ainakin löytyy Ruotsista..

    VastaaPoista
  3. On Kurbits, selvitin itekin asiaa pari päivää sit! 😊

    VastaaPoista