maanantai 14. lokakuuta 2013

Matkalla postiin, mutta törmäsinkin Maija Mehiläiseen!

Eräs blogisti myi remontoimastaan asuintalostaan löytämiä tavaroita noin postimaksun hinnalla, ja onnistuin bongaamaan sivuston kautta tanskalaisen design-peilin. Lähdin siis postiin käppäilemään peilin perässä.


Samalla reissulla piti tietenkin käydä Pirkkalan kirppis Ropellissa. Täältä kirpputorilta en ole juuri mitään koskaan löytänyt, mutta nyt löytyi pari aivan ihanaa aarretta: hassu Maija Mehiläis -ristipistotyö kehystettynä ja pari polka dot -mukia. Näitä mukeja olen aina katsellut, jos halvalla löytyisi, mutta koskaan ei ole eteen tullut. Nyt tuli vastaan eurolla kaksi kappaletta polka dot -mukeja, ja tietenkin ne innoissani nappasin. On ainakin kaksi asiaa mitä en voi vastustaa: sydämet ja pallot! Ne ovat vieneet sydämeni (sopiipa asiayhteyteen hienosti). Maija Mehiläisestä tykkään ehkä siksi, että Maija on kaimani. 1970-luvulla tehtyä animaatiota olen katsellut kultaisella 80-luvulla paljonkin, ja siksi tuo työ oli niin nostalginen! Maija Mehiläinenhän perustuu alunperin Waldemar Bonselsin kirjaan vuodelta 1912. Ensimmäisessä Maija-elokuvassa (vuodelta 1924) käytettiin oikeita hyönteisiä, ja 1975 tehtiin saksalais-itävaltalais-japanilainen 104-osainen Maija Mehiläis -animesarja.


Joulu on tulossa, ja halusin kovasti löytää jouluisen pöytäliinan. Sellainen pieni kaitaliina löytyikin. Tässä omenoita Kyttälän kirppikseltä lauantailta:


Ai niin, ja loppuun tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni. :)) Innolla käyn myös tutustumassa kaikkien sivuilleni kirjautuneiden blogit!

4 kommenttia:

 1. Onks toi tanskalainen designpeili? Vähäks hianoo! Mulla on tommonen kans.
  Mun entinen pomo sano mua mua maija nehiläiseks. :-)

  VastaaPoista
 2. On juu kuulemma. Takana lukee made in Danmark ja myyjä näin sanoi. :) Mua sanottiin ala-asteella Maija Mehikäiseks. :)

  VastaaPoista
 3. Die Biene Maja! <3 Magee liina!

  VastaaPoista