tiistai 8. lokakuuta 2013

Hassuttelua

Tänään on ollut jotenkin niin crazy päivä. Kävin Bonus-kirppiksellä, luulin tehneeni löydön Riihimäen lasin tuikkukiposta, ja sitten onnistuin hajottamaan sen. Hinta oli onneksi vaivaiset 1,5 e. Vähän harmitti, kun Huutonetistä katsottuani arvo oli aika paljon enemmän. Se ei onneksi juurikaan haitannut menoa, koska bongasin tytön, joka oli juuri täyttämässä vaaterekkiään. En viitsinyt häiritä myyjää, mutta kun rekki oli täytetty pääsin ensimmäisenä sieppaamaan haluamani mekon. Jee, se on hieno! Lisäksi löysin nahkakengät. Tässä kuva:


Illalla hassuteltiin kotona. Päälläni uusi hame, Tokmannin kengät ja äidin ysäri-Raybanit. Ekassa kuvassa Ronja-tyttö mulle liian pieni Barbarella(lempi)-mekkoni päällään. Ei mulla muuta asiaa. Toivottavasti teilläkin oli hauska ilta! (Ai niin, pistin Tori.fi:n ilmoituksen, että ostan Anttilan vanhoja kuvastoja ja sainkin siihen liittyvää postia. Sekin ilahduttaa. Kuvia siis luvassa.:))


Dyykattu lamppu löysi täydellisen paikan keittiöstä

Ja mikä ihana valo! Iiiiiiih!

2 kommenttia:

  1. Hienoja ovat vaatteet :) Mutta huomioni kiinnittyi vanhoihin Anttilan kuvastoihin, iihana idea! Mä olen joskus miettinyt myös, että olisi kiva keräillä ja säilöä juuri Anttilan, Elloksen ja H&M:n kuvastoja...:) Toivon mukaan sinulla tärppäisi kuvastojen kanssa!

    VastaaPoista
  2. Ostin muutaman Anttilan 70-luvun kuvaston.. Pitäis saapua huomenna, ja sit kyllä laitan tänne niitä parhaita paloja. :) Kannattais tosiaan säilyttää jotain tän päivänkin kuvastoja, niin sais nauraa ja ihastella 10 vuoden päästä!

    VastaaPoista