torstai 3. lokakuuta 2013

Kierrätyslava

Oli hauska päivä. Mieltäni oli jäänyt vaivaamaan se, etten ollut ostanut Maija Isolan Hevos-seinäkangasta edellisenä päivänä, ja oli aivan pakko ottaa takaisin vahinko. Huomasin, että netistä samanlaisen kuvan saisi suunniilleen samaan kympin hintaan, mutta kierrätys kunniaan. Oma versioni oli tosin hieman rispaantunut, mutta ei sitä niinkään huomaa. Tässä ostos:


Ja saman kuvan saa näköjään tilattua täältä. Hintakin on huokea ja työn koko 90 x 140 cm. Tämä saa luvan asettua keittiöön, vaikka itse olisin halunnut tämän olkkariin.

Kävin myös taas Trash and Treasures kirppiksellä. Siellä olisi ollut kaksikin kivaa vintage-mekkoja, mutta toinen vain vaati hieman korjausta, joten sitä en ottanut, Tämä kuva ei tee oikeutta mekolle. Lähikuvissa näkyy paremmin etuosan kulta.


Rintavarustusta
Sitten vielä Radiokirppikselle ja sieltä löytyi vaikka mitä! Takasin tullessa ainoaksi ogelmaksi muodostui kierrätyslava, joka oli erään talon pihassa ja sinnehän oli pakko kiivetä. Sieltähän löytyi vaikka mitä. Eikä kukaan valittanut, vaikka pengottiin. Löydöistä lisää kun saan pyyykkivuoren pestyä. Mitään kovin ihmeellistä ei ole tiedossa, mutta pari kivaa juttua kuitenkin - ja sitten niitä arkivaatteita.

Tässä kotimatkailua kierrätyslavalla käynnin jälkeen:
2 kommenttia:

  1. Oi, kierrätyslavat on kyllä herkullisia paikkoja tehdä löytöjä. Valitettavasti joskus niistä ei löydä yhtään mitään ja joskus olisi tavaraa kotiin viemiseksi niin paljon ettei edes kehtaa kaikkia ottaa. Itse kiipesin viikonloppuna metallinkeräyslavalle onkimaan rautaista isoa kattilaa ja mieltäni kaivertaa yhä siellä ollut 60-luvun söpö imuri... Mutta mitä sillä olisin tehnyt? :(

    VastaaPoista
  2. Näin on! Ja 60-luvun imurilla ei välttämättä tee mitään, vaikkka söpö se varmasti olisi ollut. :) Kierrätyslavalla oli Singerin ompelukone ja pöytä, mutta tänään kun käytiin auton kanssa, niin se oli viety :(

    VastaaPoista