perjantai 4. lokakuuta 2013

Liisa Vitalia!

Innostuin tuossa taannoin kilpailemaan Liisa Vitalin Leppäkerttu-kaulakorusta Huuto.netissä, mutta onneksi hävisin. 30 euroa olisi ollut todellinen kipuraja tälle riipukselle. En tosin tiedä, oliko koru 2 vai 1 cm halkaisijaltaan, mutta kuitenkin.  Nyt pistin Tori.fi:hin ilmoituksen, että haluan ostaa tämän Leppäkerttukaulakorun ja heti tärppäsi. Tänään saapui paketissa pikkuriikkinen Leppäkerttu! En ole täysin vakuuttunut, onko se täysin makuuni noin pienenä, mutta onhan se söpö. Ja ainahan voin myydä sen ja ostaa isomman. ;) Ketjua siihen ei kuulunut.

Tässä tilaukseni:

Mitä mieltä olette, onko nätti?
Kirjoitin Vitalista tuossa taannoin, teksti löytyy täältä.

Haluaisin kovasti Vitalin Leppäkerttusormusta, ja olenkin miettinyt, että jos joskus pääsen naimisiin, niin tällaisen vihkisormuksen haluaisin (toki sen minulle muutenkin saa lahjoittaa:):Tässä vielä loppuun maistiaisia Liisa Vitalin kirjasta:


2 kommenttia:

  1. Jos riipus on liian pieni, pyydä kultaseppää juottamaan se kiinni hopeasormukseen. Ei oo iso homma, tulee varmaan halvemmaks ko ostaa "aito" sormus.

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea, mutta oon tosiaan miettiny että jos joskus meen naimisiin, niin hankin tollasen ison pallosormuksen hopea(kihla-)sormuksen seuraks. :)

    VastaaPoista