tiistai 24. syyskuuta 2013

Hämmentävä kokemus: Kirpputori Trash and Treasures

Pitkään mietin onko tuolla mitään toimintaa, mutta olihan siellä!


En todellakaan tiedä, onko tämä Hatanpään valtatiellä sijaitseva kirppis itsepalvelukirppis vai mikä lie, mutta hullunkurinen se ainakin oli. Omalla viehättävällä tavallaan. Paikka koostui erinnäisistä huoneista, joissa oli tavaraa joko paljon tai sitten vain muutamia esineitä. Myyjä vaikutti mukavalta, mutten omaan estyneeseen tapaani häneltä juuri mitään viitsinyt kysyä.

Kuvat kertokoot puolestaan:

Sydäntä, melkein meinasin ostaa, mutta sitten tuli järkikäteen. Mullahan on jo noita pieniä glögilaseja.

Kuka vielä keräilee kermansavea?


Kirppiksen nettisivut: tässä

6 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa käynyt tuolla kerran ja se oli todella melko hämmentävä kokemus. Tällä hetkellä tuntuu että ei ehkä tartte mennä toista kertaa, mutta toisaalta voihan se vielä yllättääkin...

  VastaaPoista
 2. Mä löysin sieltä muutaman ihan kivan jutun, tosin "krääsääkin" oli paljon :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen silleen puoliksi leikilläni miettinyt, että pitäisikö alkaa kerätä Kermansavea :D Sehän lopetti toimintansa..tosin nuo valko-ruskeat astiat ovat varmaan niin joka kodin juttu, että tuskinpa niistä muodostuu mitään himottua keräilytavaraa tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 4. Voi olla, että kohta kaikki heittää kermansavensa menemään, ja siitä muotoutuu uusi keräilykohde! Muutenkin olis mun mielestä persoonallista oikeen keräämällä kerätä kermansavea :)

  VastaaPoista
 5. tää on symppiskirppis! ja mua masentaa kun se ei ole oikein saanut tulta alleen. omista on maailman mukavin ja toivoisin, että hänellä olisi paremmat markkinoinin lahjat! koska sijainti on hyvä ja nimi on hieno. <3! on jotenkin niin surullista nähdä kun yritys ei lähde kunnolla käyntiin.

  VastaaPoista
 6. joo, on symppis. <3 Ja mies oli tosi mukava Sais vaan nyt tulta alleen ja vaikka mainostais lisää kivaa kirpparia!

  VastaaPoista