keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kirppis 27 ja Keräilyantiikki -kirppiksen omistaja puhuu

Tein hauskan löydön piipahtaessani Pirkkalan postissa. Postin läheisyydessä oli antiikkikirppis. Eli tarjolla sekä tosi hienoa antiikkia että kirppispöytiä.Haastattelin hieman kipputorin omistajanaista. Kirppis 27 perustettiin alun perin Lielahteen, ja löytyy nyt siis Pirkkalasta Kenkätieltä. Työssä parasta on se, että näkee kaikkea kivaa tavaraa. Omistaja näkee tärkeäksi erotella antiikki- ja kirppispuolet.

Vinkkinä niille, jotka haaveilevat kirppiksen perustamista omistaja sanoo näin: "Kannattaa ensin vuokrata pöytä ja harjoitella sen avulla kaupankäyntiä.Niin näkee, miten homma toimii parhaiten." Lempiesineitään kaiken kivan joukosta omistaja ei osaa sanoa, ainakin lasiesineet miellyttävät. Hetken tuumailtuaan hän sanoo, että lähes kaikissa ryhmissä on jotain miellyttävää. :)

En päässyt ulos ostamatta näitä kauniita sormuksia.

2 kommenttia:

  1. Oma tuo upea kauppa, tuollaisissa aarreaitoissa on mahtava kierrellä ja katsella ja vaikkapa ostellakkin jotain, kuten sie, nuo kauniit sormukset.

    VastaaPoista
  2. Petyin. Aivan liian pienet loosit ja täynnä omistajan omaa ylihinnoiteltua krääsää. Korkeintaan parin ulkopuolisen myyjän loosit, jos sitäkään. Antiikkiliikkeet ei kiinnosta, niiden ylihinnoittelun takia. Tämä antiikkiliike on sieltä kalleimmasta päästä. Ei mitään todellisuudentajua tai ainakaan myyntihaluja. En usko, että tulee tällaisenaan saamaan kovinkaan suurta suosiota. Putiikki sopii ainoastaan "ilmaiseen" fiilistelykierrokseen ja aikamatkaan. Kauniita tavaroita ja hienosti tuotu esille. Siinä kaikki. Harmi:-(

    VastaaPoista