sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Vaatelainaamo Luottovaate Tampereella

Nuoret naiset Laura Happo ja Emmi Huhtanen ovat perustaneet vaatelainaamon Tampereelle. Lainaamo sijaitsee Itsenäisyydenkadun ja Salhojankadun kulmassa ja on auki parillisten viikkojen torstaina kello 16-19.

Ensimmäisen kerran ihania merkkivaatteita pääsee lainaamaan toukokuun 17., ja silloin liike on auki kello 15-19. On varmaa, että minä menen silloin sinne. Mielestäni idea on mainio ihmiselle, joka haluaaa vaihtelua pukeutumiseensa (kuten minä:). Mukana on mm. Minna Parikan kenkiä ja Ivana Helsingin tuotteita.

Yhdellä kerralla saa lainata kaksi vaatetta. Puolen vuoden lainaoikeuden saa 70 e:lla. Tämähän tarkoittaa, että tällä rahalla saa 24 vaatetta. eli yksi vaate maksaa noin 2,90. Ihanaa! Väkisinkin tulee mieleen, että mitä jos vaikka värjää vaatteen vahingossa pesussa. Vaatteita toki voi myös ostaa itselleen.

Vaatelainaamosta löytyy design- ja vintagevaatteita. Pakko mennä katsastamaan tuo vintagevaatepuoli!

Mukana on mm. näitä merkkejä: MUKAVA, Dead Birds & Lionheart, Ivana Helsinki, Arelalizza, Anne-Mari Pahkala, Minna Parikka, Kuula & Jylhä, Olivia Rouge, Kauemmin, Onnela av Annina, Vilma Riitijoki.

Helsingissä tällainen puoti on toiminut jo jonkin aikaa.

Mitä jos perustaisin tölkki- kuppi- ja kippolainaamon? Olisikohan siinä ideaa. En tiedä. :)

(Tähän juttuun on lainattu materiaalia Moron verkkojutusta. Toki ei suoria lainauksia.)

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava idea,toivottavsti kannattaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne lopetti toimintansa reilun puolen vuoden kuluttua alottamisesta. Harmi, että unohdin käydä katsastamassa :/

      Poista