keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Jouluinen Aarikan Tuliais-tarjotin, Marimekkoa ja Muotitalon luomus


Ostettiin viides suuri Aarikan Tuliais-tarjotin kokoelmiimme. Edelleen ne neljä muuta kieppuvat nurkissa, vaikka tarkoitus olisi laittaa ne seinälle. Viittä tarjotinta ei mahdu riviin miettimäämme paikkaan, eli yksi, kulta-musta saa mennä koristamaan makuuhuoneen mustaa tapettia. Ehkä tällä viikolla projekti saadaan loppuun. Viimeksi oli ongelmia kiinnityksen kanssa.

Tarjotin on parempikuntoinen kuin muut samaa sarjaa olevat. Tätä väriä en tiennytkään olevan olemassa, onkohan vielä lisää?

Tässä nämä neljä aiemmin ostettua valtavaa tarjotinta:
 
Ostin Kirpputori Ropellista myös Marimekon paidan muutamalla eurolla samalla, kun kävin postireissulla. Ajattelin tyttärele, mutta jos ei huoli, niin pidän itse. Kivat värit:


Löysin kolmella eurolla myös hienon mekon. Mekkojahan minulla ei ennestään olekaan. ;) Kyseessä on Finnish Design by Muoti-tuotteen Leona-merkkinen mekko. Mielenkiintoista, että Muoti-tuote on toiminut Suomessa vuosina 1940-1980 (lopetusvuosi oli merkitty epäselvästi), joten mekko on ainakin kasarilta ellei sitten vanhempikin. Olin tyytyväinen mekkon. Oikein tukevaa ainetta ja sopii saappaitten ja vyön kanssa. Mekon materiaallista ei ole tietoa: olisko jotain villasekoitetta?


6 kommenttia:

 1. Aaaaa, aivan ihanat tarjottimet ja hyvä kokoelma.

  VastaaPoista
 2. Ehkä vähän kade oon noista tarjottimista... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankippa omia, jos mieli tekee. :) Ei oo ihan törkyhinnoissa, jos tuuri käy. Tietenkin postimaksuihin voi mennä rahaa :/

   Poista