lauantai 6. syyskuuta 2014

UniKissa-merkkinen välikausitakki

Löysin toissapäivänä kirpparilta mielestäni aivan ihanan UniKissa-merkkisen takin. Se on jonkun pientuottajan ompelema. Ainakaan netistä ei tuota merkkiä löydy. Jos onnistut löytämään, niin ilmoitathan siitä minullekin?! Takki on kevyesti topattu, ja materiaaliltaaan luultavavasti vanha pussilakana. Onhan tuo vähän kulahtanut, mutta ei haittaa. Eilenkin oli vaikka kuinka lämmintä, mutta takki oli vaan pakko saada päälle. Tämä muistuttaa minua siitä, kun olin joku ala-asteikäinen, ja olin niin innostunut, että nukuin uudet toppahousut päällä hiestä märkänä. Miten voikin innostua jostain uudestaan jutusta näin paljon. Minä olen pinnallinen ihminen, se myönnettäköön.

Olenkin etsinyt tuollaista pientuottajan tekemään takkia, mutta uutena sellaiseen ei ole ollut varaa. Tulisipa leuto talvi, että voisin käyttää Unikissa-merkistä toppatakkia. Vettähän tuo ei pidä. Tulkoon siis lämmin: sellainen -2 astetta ja kuivaa olisi minun toiveeni. :)Onko kellään tietoa UniKissa-merkistä?17 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki. Erinomainen löytö.

  VastaaPoista
 2. Oi mikä takki! Eikös Unikissalla ollut aikoinaan ompelimo Kalevassa Sammonkadulla? Taitajan nimeä ei nyt muistu mieleen..

  VastaaPoista
 3. Kyllä Unikissa oli aikoinaan Tampereella Sammonkadulla. Pitäjän nimeä en muista, vaaleahiuksinen nainen. Ompeli vaatteita, tiskirättejä, kestovaippoja, kantoliinoja, kestositeitä ja muuta vastaavaa ja hänellä oli nepityspalvelu ja kangasmyymälä. Liike lopetti varmaankin noin 5 vuotta sitten, ellen väärin muista.

  VastaaPoista
 4. Itsekin muistan kestovaipoista tämän Unikissan. Muuta en osaa kertoa. Paitsi, että takki on SAIRAAN hieno! Just tollasen minäkin haluan!

  VastaaPoista
 5. Juku! Joo ei kovin kylmää kaivata.

  VastaaPoista