perjantai 29. elokuuta 2014

Mekkopäivitys ja kirppisähky

Minulla oli asiaa kaupunkiin, ja ylimääräisen ajan yllättäessa kiersin Laukotorin Tarinan ja Radiokirppiksen sekä Tamppelan Fidan, Bonuksen ja Pelastusarmeijankin kirppiksen. Sitten olikin kirppisähky. Tuleeko teille ikinä kirppisähkyä? Minut se on muuten päässyt yllättämään muutamia kertoja. Se tulee joko siitä tunteesta, että on on nähnyt liikaa tavaraa eikä ole löytänyt mitään kivaa tai sitten siitä, että on kiertänyt liikaa ja löytänytkin liikaa. Jälkimmäisessä tapauksessa pelkää oikeen löytävänsä vielä jotain, ja kulkee laput silmillä. Tänään kärsin noista ensimmäisestä. En tosiaan ole pitkään aikaa nähnyt vaan kuin ylihinnoiteltua kivaa tavaraa. Pääsispä maalaiskirppiksille kiertelemää. :O

Onneksi sentään Bonukselta löytyi 60-70-luvun mekko, joka on liian löysä, mutta vyön kanssa käyttökelpoinen. Kivan värinen mielestäni. Minulla oli sovittaessa hassu ongelma. Päälläni oli mekko, jonka vetskaria en saa itse auki enkä kiinni. Jouduin siis sovittamaan ostettavaa mekkoa päälläni olevan päälle, ja kun meni päälle, niin ajattelin sen olevan sopiva. :)

Tässä poseerausta. Huomaa reikä sukkahousuissa!
"Sammuta jo se kamera!"
"Hei, lopeta kuvaaminen!"
Eilen oli mahtava päivä: olin Forget-Me-Not-retrokaupassa mallina kuvauksissa. Ihan juhlaa penkoa hyllyjä ja rekkejä, ja miettiä mikä ois kiva. Usein ikävä kyllä nuo retrovaatteet ovat tavattoman pieniä. Onneks toiset taas isoja telttoja. Löytyhän niitä sovitettavia vaatteita vaikka millä mitalla, ja saatiin ihan kivoja kuvia. Saatan laittaa niitä tännekin. Lopuksi tutustuin liikkeen kahvi- ja keksitarjontaan. Forget-me-notiin kannattaa mennä maistelemaan vegaanisia leivonnaisia ja ihan vaan kahvittelemaan. Leikkihuone lapsillekin löytyy ja lisäksi asiakasvessa. ,)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti