perjantai 17. tammikuuta 2014

Haalistunut kalenteripyyhe

Onko joku muu katsellut Huuto.netistä, Torista tai muualta vanhoja kalenteripyyhkeitä? Joululahjaideoita miettiessäni vaihtoehtoina olisi ollut antaa kivoja kalenteripyyhkeitä. Niitä on mielestäni tehty tosi rumia ja sitten tosi hienoja. Hintaa kivoilla pyyhkeillä on noin parikymppiä, ja suhteellisen kovan hinnan vuoksi tämä lahjaidea pyyhkiytyi pois mielestäni. Sitä paitsi vaikea arvioida olisiko esimerkiksi isäni nyt ollut niin kovin mielissään kalenteripyyhkeestä omalta syntymävuodeltaan. Villi veikkaukseni, että ei. :) Ja pähkäilin, että jos lahjaksi antaa pyyhkeen, niin sen lisäksi pitää antaa jotain muutakin paketintäytettä, ja näin ollen kustannukset kasvavat. Näillä kankaanpalasilla on selkeästi omat keräilijänsä, miksi ne muuten maksaisivat niin paljon?

Harmi, kun tähän ei ole liittää kuvia ja hienoista ja ei-niin-hienoista kalenteripyyhkeistä, kun muuten joutuisin copy-pasteamaan jonkun muun ottamia kuvia luvatta, mutta laitetaan nyt linkki (niin kauaksi aikaa kun ilmoitus on voimassa) ainakin yhteen hienoon:

Kalenteripyyhe vuodelta 1978

Tästä taas en oikein pidä:

Kalenteripyyhe vuodelta 2000

Yhden sentään tilasin minäkin, koska jostain syystä olen mieltynyt hevosaiheeseen. :) Ja oli niin kulahtanut tapaus, että maksoikin vain muutaman euron. Kyllä tähän kätensä vielä pyyhkii (ja sori huono kuvan laatu):


Mutta tosiaan, suosittelen googlaamaan kalenteripyyhkeitä, niitä on tosi nättejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti