perjantai 13. joulukuuta 2013

Lisää sydäntä ja joulumieltä

Kopsahti postiluukusta vähän jouluakin tähän talouteen: nimittäin Tampellan sydän-pöytäliina. Olen ihan sydän-hullu, jos asia ei vielä ole kaikille tullut selväksi! Liinalle löytyi paikka keittiön pöydältä. Vähän sotii kyllä vastaan noiden keittiön verhojen kanssa, mutta antaa mennä!

Meinasi tulla pieni huutokilpailu, että sain Huuto.netin kautta liinan itselleni, mutta pakkohan se oli niin kauan huutaa, että voitto tuli. Ei joulua ilman sydän-pöytäliinaa. Eikä hintaa tullut kuitenkaan kuin vähän yli parikymppiä. Nyt lämmittää mieltä. Kun vielä saisi muutenkin kämppää jouluiseen kuntoon. Ja joulusiivouskin on vielä tekemättä...

Tätähän liinaa voi käyttää myös verhona, mutta talon muu väki ei ottanut innostuakseen asiasta. Liikaa ei saa olla sydäntä kuulemma.

Mulla on nyt suunnitteilla pienet kahvikutsut miehen synttärin aikaan tammikuussa, jotta pääsen käyttämään sydän-tarjoiluastioita. Mikä ihana syy pitää kutsut, oikeen sellaset perinteiset kakkukestit.

Mutta tässä siis se liina:Loppuun vielä siili-heijastin, joka myös huudosta. Olen elänyt liian pitkään heijastimetonta aikaa!


3 kommenttia:

  1. Kyllä kelpaa joulun nyt tulla teidän kotiin :)! Liina on ihana.

    VastaaPoista
  2. Mullakin on joulusiivous tekemäti, mut se on joka tapauksessa tehtävä viime tinkaan. Mukulat sekoittaa ja likastaa muuten jouluks uudestaan. Ihana liina. :-)

    VastaaPoista