tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tarkista muumimukisi!

Huuto.netiä seuraillessa osuu silmiin muumimukien kalliit hinnat. Jopa ihan tavallisen näköisistä mukeista pulitetaan hurjia summia, kun kyseessä on keräilyharvinaisuus. Voi kun olisi aikoinaan tajunnut ostaa jokusen mukin vaikkapa juhlapainoksista. Hurjin hinta, mitä muumimukista tällä hetkellä Huuto.netissä pyydetään on Muumipeikko unelmoi -mukista 1150 euroa:Toisen sija hintakilpailussa vie muki roosa sarjakuva -muumimuki pyyntöhinta 400 euroa (sori huono laatu):


400e pyydetään myös tästä mukista, muumimuki joulutervehdys vuodelta 1997:


Nyt seuraakin kysymys? Oletko tarkastanut omat muumimukisi, ja löytyykö niistä yllätyksiä. Itselleni tuli yllätyksenä, että tyttäreni vauva-astiaston Vaarallinen juhannus (lautanen ja muki) mukista pyydetään Huuto.netissä parhaimmillaan 179e ja lautasesta 109e! Pitäisköhän myydä? No ei vais. Tarkasta ihmeessä omat mukisi, jos rahantarve yllättää!

Vaarallinen juhannus:
Muki-info: (wikipedia)

Muumimukit ovat Tove Slotten suunnittelemia, ja nykyisiä mukeja on alettu valmistaa 1990-luvulla. Ensimmäiset muumiastiat valmistettiin 1950-luvulla. Alunperin mukeissa esiintyneet kuvat ovat Tove ja Lars Janssonin piirtämiä. Mukeissa on muumi-sarjakuvissa esiintyneiden hahmojen kuvia.

4 kommenttia:

 1. Hei. Satutko myymään muumipeikko unelmoi mukia :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Anteeksi että huomasin viestisi vasta nyt. En omista kyseistä mukia...

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista