torstai 25. joulukuuta 2014

Pari joululahjaa

Vietettiin vanhemmilla joulua ja oli oikein tunnelmallista. Kuusi hankittuna ja paljon erilaista tarjottavaa. Koolla olivat vanhempani, minä, mies ja tyttäreni sekä siskoni. Siskoni ilahdutti minua retro-lahjalla. Onneksi sain sellaisen, vaikka muutkin lahjat olivat mieluisia.


Yllätyksenä äidiltäni sain Jane Austen - kokoelman. Siinä on katsottavaa, koska melkein jokainen elokuva kestää jotain viisi tuntia. :) Boksilla on Ylpeys ja ennakkoluulo (1995), Järki ja tunteet (1981), Mansfield Park - Kasvattitytön tarina (1983) ja Emma (1972). Pitääkin pian alkaa tunnelmoimaan leffojen parissa. Eikö tämä boksi sovi retroblogiin, kun yksi filmatisointi on tehty 70-luvulla? ;)


Onneksi siskoni muisti retrolahjalla. Hän oli kuulemma pyörinyt Imatran kirppiksillä (onneksi minä mielessä) ja hankkinut suloisen kissa-kassin ja pienen Aarikan tuliaistarjottimen. Samaa sarjaahan meillä on jättikokoisina viisi ja sitten ruskea-valkoinen samankokoinen pikkainen. Lisäksi sain 2 ihastelemaani Aarikan mukia! Ne ovat soman pienet: hieman pienemmät kuin normaalit teekupit. Kaikki varmaan arvaavat, että olin mielissäni vanhasta tavarasta. Sain myös lahjaksi kirjan ja muuta kivaa, mutta niistä en kirjoita blogissani. Kaikki lahjat olivat mieluisia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti