torstai 20. marraskuuta 2014

Retroa, Metsolaa...

Olen tehnyt muutamia hankintoja, joista jokunen tässä postissa.

Ensinnäkin kaipasin olohuoneen pöydällemme mukavaa retro-liinaa, ja sellaisia löytyikin edulliseen hintaan läjäpäin Huuto.netistä. Ostin huokeahintaisen keltaisen.

Sitten keksin, että Facebookissa on Metsola-ryhmä, jossa myydään pääasiassa lastenvaatteita, mutta lisäksi löytyi muutamia aikuisten vaatteita. Ihastuin yhteen froteiseen paitaan, joka ei ollut maailman halvin, kuten eivät Metsolan vaatteet uutenakaan. Metsolahan valmistaa tietääkseni pääasiassa lastenvaatteita ja sitten ns. imetysvaatteita. Monet vaatteista edustavat tyyliltään uusretroa. Niin innoissani olin paidasta, etten huomannut lukea tekstiä "imetyspaita". Kaverilleni ostoa esitellessä, kysyi hän, onko minulta jäänyt jotain kertomatta. Ei, en ole raskaana. Paidan saapuessa se näytti ihan normaalilta, ei onneksi yhtään imetyspaidalta. :)

Tänään pyörähdin Bonuksella eikä mitään ihmeellistä löytynyt. Muutaman euron Nalle Puh -mukin ostin. Tykkään noista vanhanaikaisista Nalle Puheista, en niistä uusista Disney-piirroshahmoista.

Metsolan froteepaita.

Retroliina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti