maanantai 3. marraskuuta 2014

Nitrobabe ja retromekko (liian iso)

Tilasin Rättei, lumpui, retroi palstan kautta ihastuttavan värisen retromekon. En ollut ihan varma koosta, mutta otin riskin. Olen lähiaikoina vähän pyöristynyt, ja tilasin koonkin varman päälle. Tuli sitten tilattua vähän liian iso mekkonen, mutta syksyn värit houkuttelivat liiaksi. Villatakin kanssa tämä tosin menettelee. Kun löydän jotain nättiä, niin käteni alkavat oikeen hikoamaan. Tämä oli siis pakko saada. Mekko kuuluu siihen kastiin, jota ei voi ilman apua riipua eikä pukea. Onneksi tyttöni toimi apuna ja otti kuvatkin. Olikin aika jo päivittää. Vaikka nykyisin en enää stressaa niinkään päivityksen tiheydestä. Päivitän kun on aihetta ja kun huvittaa. Tässähän tämä:

Julkaistu
Eiks oo nätti kuosi?
Toisen meko löysin Kirppis Kodin kakkosesta. Nitrobaben kakkukuvioinen mekko. Missähän tätäkin käyttäis? Ehkä jollain kakkukesteillä. Nitrobabehän on ainakin täältä Tampereelta lopettanu jokin aikaa sit. Riemua kassoilla: luulin, että mekko oli 9 euroa, mutta se olikin puoleen hintaan kassoilla. Jee! Tuntuu, että olis säästänyt rahaa oikeen kunnolla. :) Tässä mekko:

Ehkä kakkukesteille?


2 kommenttia:

  1. Tuo ylemmän kuvan mekkokin on tosi kaunis, mutta kyllä sokeriholistin sydän sulaa katsellessa Nitrobaben mekkoa :) Oi oi, miten upea kangas :)

    VastaaPoista