keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Mieheni on hullu hifistelijä

Moi pitkästä aikaa! Mulla on pieni ongelma! Olohune on täyttynyt miehen retro-hifilaiteista. Jossain vaiheessa laskin, että kaikenlaisia laiteita on yli 40. :O Apua, mä hukun tänne kämppään. Vaikka onhan se kiva, että on  harrastuksia. Mies on luvannut, että kun se joskus saa korjattua laitteet, niin myy suurimman osan. Itse en ymmärrä tekniikasta mitään, mutta onhan ne jotkut vanhat puiset laitteet tosi hienoa. Että tällaista projektia meillä. Koitan kestää. Onneksi muuten autotallissa on tilaa, ja siellä voisi korjata laitteita. Onko muiden miehillä tällaisia harrastuksia?? Mies on muuten luvannut korjata hifiä halvalla. Korjais voi kestää, mutta hinta halpa! Sitten kuvia sotkuisesta olkkaristamme:


Lopuksi vielä pari kirpparilöytöä. Arrikan Tuliais-purkki viidellä eurolla ja kiva emalikattila halvalla Kodin Koakkosesta. Minulla on neljä Aarikan Tuliais-sarjan isoa tarjotinta, jotka ovat  josku menossa seinälle.9 kommenttia:

 1. Meillä ei olla vielä edetty yhteenmuuttoon saakka mutta johan toi on kaavaillut että mun olkkariin tarvittaisiin jättimäinen ikkunan peittävä taulutelkkari tai valkokangas, sekä ruma musta nahkasohva mukitelineillä ja melkein makuuasentoon taittuvilla selkänojilla... Niin ja makkarissakin pitäisi kuulemma olla telkkari, mitä en kyllä ymmärrä. Lisäksi mokomalla on enemmän kenkiä kun mulla ja kai nekin tarvis johonkin esille saada. Totesin vaan kun näistä tuli puhe että "Harmi, et kyllä sovi yhtään mun sisustukseen." :D

  VastaaPoista
 2. Sun (söötti) miähes sentään harrastaa jotain retroa. Teillä on siis yhteinen harrastus, mitä ei voi sanoo musta ja mun miähestä. Meillä oli joskus muinoin olohuoneen lattia aina täynnä tietokoneen raatoja sisuskalut levällään, onneks miäs on päässy siittä vimmasta ohi. Ihana toi kattila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva, että tykkää korjata retrrokamaa ja levareita. Ne on hienoja! Mailäkin on myös tietokoneen raato pianon alla. :P

   Poista
 3. Hei! Löysin tänne tuolta blogilistan kautta ja hyvä niin! :) Mukavasti lähti aamu käyntiin, kun sai lukea ja katsella retrouksia iso kahavikuppi vierellä! Sitä piti sanoman, että olehan vain tyytyväinen, että mieheltäsi tuollainen hifistely onnistuu :D Minu romeolta ei nimittäin tuo lampun vaihtokaan oikein suju... :D Hyvää torstain jatkoa sinne! :)


  T. Uusi lukijasi Riikka ( ripakintturetrohuuruissa.blogspot.fi )

  VastaaPoista
 4. Kyllähän miunkin mie kaikkea korjaa ja näpertää, mutta lähinnä noita isompia koneita, ja neonneksi pysyy autotallissa.
  Hyvä vaan että on käsistään kätevä mies joka korjaa laitteen ko laitteen.

  Upean kattilan löysitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että pysyy autotallissa. Pysyispä meilläkin! Joo, on kattila kiva.

   Poista