maanantai 29. syyskuuta 2014

Ropellista Nanson Noitarumpu!

Ihailin jo kesällä Nanson Noitarumpu-mallistoa, joka oli vieläpä alennuksessa. Etenkin plyysiset materiaalit ja housupuvut kolahtivat. Tosin housupukua olisin tuskin rohjennut laittaa ylleni, eikä oikeita kokojakaan ollut jäljellä, ei mekossa eikä housupuvussa. Tänään minua kohtasi onni, kun poikkesin "muka postinhakureissullani" Kirpputori Ropellissa Pirkkalassa. Siellä minua odotti juuri sopivan kokoinen ihana plyysinen Noitarumpu-mekko. En kauaa  miettinyt viitsiikö mekosta maksaa 15 euron kirppishintaa. Niin ihastunut olen kuosiin, ja uudenveroiselta tämä vaikuttaa. Tässä mekko kuvattuna kesällä Tarinasta ostamieni saapikkaiden kanssa (maksoivat muistaakseni 2 tai 3 euroa). Korkoa on sen verran, että pitkille lenkeille noita kenkiä en varmasti laita, mutta mekon kanssa menee mainiosti.

Korkeakorkoiset kengät merkkiä Luxury ja mekko Noitarumpua.
Selailin, mitä muuta Noitarumpu-mallistoa Nansolla on myynnissä (jos joku innostuu), ja tässä muutamia. Omat suosikkini psyyliä - totta kai.


Tämä alessa 29,97 euroa.
"Svengaava 60-luku on täällä taas! REVONTULI by Nanso -malliston retrohenkinen naisten haalari upeassa Noitarumpu-kuosissa. Selässä vetoketju, joka helpottaa haalarin pukemista. Huivimainen kaulus, jonka voi kietoa kaulan ympärille tai solmia niskaan. Voit myös antaa kauluksen laskeutua vapaasti selkään. Täyspitkät ja leveät lahkeet antavat haalarille näyttävän säväyksen.
Lenita Airisto rakensi Revontuli -malliston tekstiilitaitelija Nana Sunin ja muotisuunnittelija Anna-Liisa Niemisen kanssa 1960-luvun suomalaisen designin hengessä ja väreissä. REVONTULI by NANSO -mallistossa tekstiilitaitelija Nana Sunin värit ja painokuosit toistuvat jälleen laadukkaissa trikoomateriaaleissa. Osa muotisuunnittelija Anna-Liisa Niemisen malleista voitiin toteuttaa lähes alkuperäisinä. Nanson pääsuunnittelija Päivi Lukkari on antanut kokoelmalle 2010-luvun naisen elämään sopivan ilmeen." (Teksti Nanson sivulta)

Tämä alessa 32,97 euroa.

8 kommenttia:

  1. Voi, miten hyvä löytö. Sehän on kuin sulle tehty ja kuin uusi. Kannattaa todellakin ihan vaan poiketa kirppareilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kyllä värjäytyi muutamaa kk myöhemmin pesussa violetinharmaaksi. :/ Kiitos kuitenkin!

      Poista
  2. Upea löytö ja kuinka hyvin se siulle sopiikaan.

    VastaaPoista
  3. Voi että kun hieno löytö! Itekin kuolasin noita netistä heti kun tulivat, juurikin tuo ekana linkittämäsi hihaton poolokauluksellinen on ihan lemppari. Ostaa en kuitenkaan raaskinut, enkä edes käydä kokeilemassa ettei tule paha mieli kun ei kuitenkaan olisi ollut varaa. Taitais tosin olla liian lyhkänenkin meikäläiselle niinkuin kaikki kivat mekot aina, kun on tota selänpituutta suotu ihan riittävä määrä.

    VastaaPoista
  4. Nyt on pakko kysyä...olitko lauantaina Forgetissa...? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin, tosin ihan hetken vain mussuttelin herkullisia tarjottavia! Ai säkin olit ilmeisesti? :)

      Poista
    2. No sä se sit olit! Olit niin tutunnäköinen, mutta en saanut päähäni että mistä. Nyt kun katselin blogisi kuvia, niin tajusin, että sähän se olitkin! Istuin sua vastapäätä kun mussutit herkkuja! :D

      Poista
  5. Eipä oo ihime että jäit kiinni mekkoon, on senverran upea kuosi, hieno.

    VastaaPoista