torstai 4. syyskuuta 2014

Haaste vastaanotettuSain blogista  "Aamukahvia ja iltateetä..." haasteen syötyihin sanoihin liittyen. On monia asioita, joissa olen joutunut syömään sanani: katsotaan palaileeko mieleen nyt kun näitä juttuja pitäisi muistella. :)

En koskaan mene naimisiin

 No lupaus tuli petettyä, ja olenkin ollut kohta vuoden naimisissa. Toisaalta olen nähnyt niin paljon epäonnistuneita liittoja, että tekoni on ihan rohkea. Toivon, että oma liittoni kestä läpi elämän.

En koskaan hanki lapsia

Onhan niitä tullut hankittua tietääkseni ainakin yksi. Sain lapseni aika nuorena, 22-vuotiaana, ja koin olevani ihme kyllä ihan valmis äidiksi. 18-vuotiaana en sitä vastois olisi ollut ollenkaan valmis. Nyt jälkeenpäin ajatellen en ollut mikään super-kypsä vielä 22-vuotiaanakaan.

En koskaan käyttäydy kuten vanhempani, en ainakaan huuda

Muistan kuinka inhottavaa se on, kun lapsena huudettiin. Olen nyttemmin sortunut aivan samaan. Tosin en tiedä, mitä hyötyä siitä huutamisesta on, kun lapsi vain nauraa. Enkö ole vakuuttava vai huudanko vain liian usein? :)

En koskaan ota koiraa enkä koskaan mene lukioon tai mihinkään muuhunkaan kouluun

16-vuotiaana olin sitä mieltä, etten mene mihinkään kouluun. Olin mielestäni kapinallista sorttia. Sain koiran ja pyörsin päätökseni. Tämän jälkeen olin sitä mieltä, etten ikinä ota koiraa, kun vanhasta aika jättää. Nyt minulla on 4,5-vuotias basenji-koira. Enkä ole ottamassa koiraa, kun tuosta aika joskus 10 vuoden päästä jättää.

En koskaan luovu punk-tyylistä. Ja jos luovun, niin käytän Intianbasaarityylisiä värikkäitä löysiä mekkoja

Olen luopunut punk-tyylistä ainakin suurimmaksi osaksi. Enkä todellakaan käytä Intianbasaarin löysiä batiikkivärjättyjä mekkosia. Tyylini on kyllä värikäs välillä, muttei Intia-tyylinen. Batiikkivärjätyt vaatteet ovat ainakin itseni päällä kammottavia (mutta makunsa kullakin).

Tähän haasteeseen saa ja on toivottavaa osallistua! Eli osallistu juuri sinä.

8 kommenttia:

 1. Kiva, kun vastasit haasteeseen!
  Tuosta viimeisestä kohdasta olen samaa mieltä, itselläni on tennarit ja farkut on jääneet, mutta onneksi ei muu siitä punk-ajan tyylistä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tennarit ja farkut on mullakin ahkerassa käytössä. Mustasta tukasta luovuin kolmisen vuotta sitten, mutten takaa ettei se palais kuvioihin ;)

   Poista
 2. Noi ensimmäiset kuullosti ihan mun miähen vakuutteluilta. Se vanno ensimmäiset 7 vuatta, että ei ikinä mee naimisiin, hanki lapsia ja omakotitaloo. Kaikki on nyt pyärretty. Tartteepa kattoo jos vaikka osallistuisin, heti tuli pari juttua miäleen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sulla oli taivutteleminen omassa miehessäs! Osallistu ihmessä!

   Poista
 3. Haha, tää oli tosi hyvä postaus! :D
  -Ronja

  VastaaPoista
 4. Tää oli hauska. Mä taidan kans tarttua tähän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartu ihmeessä haasteeseen. Odotan innolla paljastuksia :)

   Poista