maanantai 26. tammikuuta 2015

Vanhoja ostoksia ja vähän kotia

Olen tyytyväinen: ollaan vihdoin saatu koti näyttämään aika kivalta. Onhan täällä vielä puutteita, kuten muutama seinältä puuttuva taulu, mutta muuten olen oikein tyytyväinen. Kuvassa näkyy aikoinaan hankkimani Aarikan tarjottimet, jotka nyt ovat löytäneet paikkansa kirjahyllystä. Kiitos äiti tästä ideasta. Alun perin niitä piti laittaa seinälle (koska niissä reiät), mutta näin on parempi. Kännykällä otettu kuva ei tee oikeutta tarjottimille. Lisäksi seinällä näkyy Optinen omena -verho. Verhotankokin on siis saatu seinään. Tykkään kuviosta kovin. Verhoja on muuten kaksi kappaletta.


Lisään tähän vielä muutaman ennen joulua hankkimani vaatteen. Tämä tässä on Kaarina-merkkinen paita/jakku. Tilasin sen halvalla Huudosta. Aikoinaan tykkäsin myrkynvihreästä kovin, mutta sitten kyllästyin siihen. Nyt olen taas vähän lämmennyt.


Mekko on Bonus-kirppikseltä. Oli aivan pakko ostaa se, kun on samaa sarjaa yhden tamperelaisen ompelijan tekemän omistamani takin kanssa. Merkki on Unikissa. Esittelin takkia aikoinaan blogissani. Tämä merkki on ilmeisesti lakkautettu.


4 kommenttia:

 1. Tuo ommoverho on ihana,aikoinaan miulla oli tuosta kankaasta tehty äitiysmekko :)
  Mekkosi ja tunikasi ovat tosi upeita, sopivat siulle hyvin.

  VastaaPoista
 2. Voi ku määki olisin noin hoikka! Ihana hame. Mää näytän tantalta joka hameessa (mut yritän olla välittämäti). Toisaalta, hoikille löytyy retroo paljon enemmän ja jos olisin hoikka niin mulla olis hameita 30 sijaan 100. Eihän ne mahtuis mihinkään... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastailen yli vuoden myöhässä... Sää oot kuule ihana just tollasena kun oot kuule. Nih! Mä olin tossa kuvassa jotain 8 kg laihempi kun nykysin. Ja melkeen kaikki kerääntyny vyötärölle :D

   Poista