torstai 8. elokuuta 2013

Hauhon kirppis ja Kangasalan kirppis Outolintu

Tänään lähdimme maakuntaretkelle Hauhoon, jossa sijaitsee Aikomus-kirppis. Samalla reissulla poikkesimme paluumatkalla Kangasalan Outolintu-kirppikselle. Tavaroiden löytymisen puolesta ei mikään hirveän antoisa reissu, mutta oli hauska nähdä maisemia ja vähän ajella. Outolinnussa hyllyt ammottivat ikävä kyllä tyhjyyttään. Lieneekö kirppari liian uusi, eivätkä ihmiset ole vielä löytäneet sitä. Pöytävuokra oli ainakin halpa, 19 euroa viikko.
Aikomus-kirppiksellä oli ihan mielenkiintoista tavaraa. Suosikkinani löytynyt Arabian "Kirsikka"-kuppi, joka oli hieman tiskikonepesussa haalistunut. Näitä kuppejahan ei saa pestä koneessa! Virheellisesti ihmiset ovat kuitenkin laittaneet astioita tiskikoneeseen, koska aluslautasessa lukee, että kestää konepesua.


Löytöjä: kummipojalle elektroniikka-peli, Nanson mekko/paita, heppa-leivonta-vuoka ja heppakirja (heppahullulle tytölleni).(muoks! kyseessä viivakoodiskanneri eikä peli mitä luulin:)

Elektroniikkapeli herätti muistoja omasta lapsuudestani. Peli on taskuun mahtuva ja suunniteltu vain yhtä peliä varten. Laitteen valtakausi oli 1980-luvulla, ja näitä seurasivat käsikonsolit.Tänäkin päivänä elektroniikkapelejä valmistetaan, mutta ne ovat usein sekundalaatuisia ja halpoja. Pelien grafiikka on mustavalkoista, mutta taustalla saatetaan käyttää värejä. Kummipoika oli laitteesta innoissaan!

8 kommenttia:

 1. ai että ostit mulle kirjan! ;DD ;))

  VastaaPoista
 2. Seuraava maakuntaretki sit Valkeakoskelle? :) Suurkiitos ostos- ja matkalauluseurasta!

  VastaaPoista
 3. Suurkiitos teille kaikille, oli kivaa! Seuraavaks Valkeekoski ja "Maanantaina mamma meni" uudestaan :)

  VastaaPoista
 4. Tuo viivakoodi skanneri ei kyllä ole 80-luvulta, vaan ihan tätä vuosituhatta...

  VastaaPoista