keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Uutukaista vanhaa

Olen tehnyt muutaman hinta-laatusuhteeltaan edullisen hankinnan: Marimekon Muija-kankaasta tehdyn pikkulaukun, korvikset ja semi-juhlavan mustan mekon. Etenkin pikkulaukku sai minut hyvälle tuulelle, koska se on mitä kätevin koiralenkeillä. Mekkoihmisenä vaatteissani ei ole yleensä taskuja, mihin romppeensa laittaa, joten pikkukassi on ehdoton kesäisin, kun ulkoillessa ei tule aina käytettyä takkia.

Kassi on musta, vaikka taittuukin kuvassa ruskeaan.
Marimekon kankaasta tehdyn vetoketjullisen pussukan bongasin Facebookin Rättei, Lumpui & Retroi -ryhmästä, missä myydään kaikenlaista retrokamaa. Muuten ryhmässä myytävien tuotteiden tulee olla retroa, mutta uusista tuotteista käsittääkseni ainoastaan Marimekon kuoseista tehdyt ompelukset ja purnukat käyvät myytäviksi. Alunperin tilasin ystävälleni lahjaksi tällaisen kassin, tosin eri kuosilla. Koska tuote oli edullinen ja todella laadukkaasti tehty, niin päätin tilata tällaiset kassit myös itselleni ja tytölleni. Tyttöni valitsi ruskea-valkoisen Optinen omena -kuosin. Sovittiin, että vaihdellaan laukkuja aina kun huvittaa. Ostatteko te tavaroita facebookin kirppis-ryhmistä?

Samasta ryhmästä tilasin söpöt sydänkorvikset muutama kuukausi sitten. Sydänhän on yks mun lempparijuttuja, ja hintakin kokonaista 5 euroa näille ihanille. Olisipa itsellänikin kärsivällisyyttä tällaisten tuotteiden väsäämiselle.


Tulipa pyörähdettyä Fidassakin, ja vaikka huomaan usein valittavani, ettei sieltä löydy muita tuotteita kuin ylihinnoiteltuja tavaroita, niin joudunpa taas pyörtämään sanani. Löysin sattumalta ehkä vähän överi-juhlavan mekon hintaan 5 euroa. Onnekseni huomasin, että sisäsauma oli hieman revennyt, niin sain ostokseni kahteen euroon. Taas tunsin, että meni rahaa säästöön, hih. Mekkorivistö vaatehuoneessani on aika pitkä, mutta ei kai kivoja ja kohtuullisen ajattomia mekkoja voi koskaan olla liikaa! Olen myös luopunut muutamista kaapin perukoilla turhanpantteina nököttäneistä yksilöistä, jotka ovat sinällään ihan kivoja, mutta jostain syystä jääneet käyttämättä. Tein viikko sitten kaverini iloiseksi, kun annoin vähälle käytölle jääneitä ja kaverilleni loistavasti istuvia vaatekappaleita kiertoon. Samainen kaveri on antanut puolestaan minulle hänelle ylimääräiseksi jääneitä pukimia. :) Kiva nähdä ilo ihmisten kasvoilla. Kyllähän se uusi mekko tai paita voi lämmittää mielen ainakin hetkeksi, ja vatteiden vaihdon lomassa tulee puhuttua monet mukavat jutut. :)

Mekko Fidasta, bolero ja vyö hankittu joltain kirppareilta aikoinaan. Kaulassa kimaltelee heikosti ankkuri-koru. Eikö ollutkin sopiva asuste mökkihommiin? :D

Lopuksi aamu- ja iltauninen Armas-koiramme toivottaa lukijoille rakkaudentäyteisiä unia Miljoonasydän-lakanoiden seasta. Love Is In The Air!













4 kommenttia:

  1. Hyvät ostokset ja söpö Armas. Ennen ostin Lumppulasta kaikenlaista pientä kivaa, mut nyt kattelen vaan niitä jotka voin noutaa lähistöltä. Postimaksut tuplaa hinnan ja pelkään, että tavara hajoo postissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti sanoi Armas! Postimaksut voi tosiaan tuoda järjettömän hinnan tuotteeseen -etenkin, jos kyseessä on paketti...

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja hyviä löytöjä. Ja Armas <3! Mä en ole tuollaisesta ryhmästä kuullutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Armas kiittää! <3 Ai et oo kuullu ryhmästä? No sit pikaseen selaamaan. :)

      Poista