torstai 26. kesäkuuta 2014

Retrahtavat häälahjamme esittelyssä

Lupailin tuossa jo parisen viikkoa sitten laittaa kuvia ihanista retro-henkisistä häälahjoistamme. Naimisissa "jo" kohta kahdeksan kk, mutta mökkijuhlat vietettiin kesäkuun alussa. Lahjaksi olin toivonut "kirjekuoria", mutta onneksi jotkut älysivät, että myös retro on POP. Voin rehellisesti sanoa, että olen super-onnellinen kaikista lahjoistamme.

Tsekkaa myös häälahjapostaus marraskuulta. Silloin käytiin syömässä Finlaysonin palatsin sinisessä huoneessa. Sininen salonki täällä!

Sain lahjakortin Marimekkoon ja ostin meille kauan haaveilemani Siirtolapuutarha-sarjan mukit. Hyllyn uudelleenjärjestely käynnissä...
Ajattelin täydentää tätä sarjaa pikku hiljaa.
Serkkupoika tyttöystävineen oli jostakin bongannut kaksi ihanaa retrolasia. (Toinen pesussa). Tähän kuvaan pääs näköjään myös Italiasta (?) tuotu 80-luvun nukketeatterilelu ja Eppu Normaalista kertova Minun Suomeni -kirja.
Mansikka-emalia! Oikein kunnon kesäastiat. <3


<3 Kyllä meitä muistettiin. Vieraita oli yli 70!Vieraskirjaksi hankin Marimekon Matkoilla-kangaskirjan. Kirjoitusten lisäksi aion liimata kirjaan kuvia hääjuhlistamme. Kuulukohan tää nyt Kompotti-nimiseen sarjaan, ja Matkoilla-nimi on tuotteen "alanimeke"? Sain joululahjaksi Kompotti-sarjan mustakeltaisen leikkuulaudan/tarjottimen. Tätäkin sarjaa vois ryhtyä keräämään.
 Kiitos lahjoistanne rakkaat sukulaiset ja ystävät! Hauskaa oli - siis todella hauskaa!2 kommenttia:

  1. Ihania nuo mansikka emaliastiat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en varmaan raaski ees käyttää, ettei kulu tai kolhiinnu! :)

      Poista