perjantai 10. tammikuuta 2014

Pari häälahjaa

On pitäny kuvata nää pitkään tänne blogiin, mut vaan jääny. Nimittäin häälähjani 1.11.2013! Siis ne pari retrahtavaa sellaista mitä sain yhdeltä ystävältäni.

Hackmanilla on peltiastiastoja nimeltään Kesä ja Talvi, joista toivoin Kesä-sarjan paria peltimukia. Nämä siis uusretroa, vanhaan aikaan ei tällaisia tietääkseni tehtykään. Tässä Iittalan sivuilta noukittu kuva Kesä-sarjan laakeasta vadista:

Tykkään muuten enemmän näistä Kesä- kuin Talvisarjan astiastoista, vaikka on Talvikin ihan kiva. Tässä esimerkki Talvesta (Kärkkäisen sivulta):


Ja sitten nämä minun saamani lahjukset (oli jotenkin yllättävän vaikea kuvata tällä kännykamerallani, mutta jonkinlaiset kuvat sain). Neljä Kesä-mukia ja yksi kannu:
Ja vielä yllätyksenä ihana täydellisen kuntoinen Arabian kannu. Olen ihan rakastunut tähän. Kiitos Sanna näistä lahjuksista!


Vielä häistä muutama sana. Ne olivat vain ihan pienet, joissa oli aivan lähin suku ja sitten todistajat. Kesällä tarkoituksena pitää isommat pirskeet ehkäpä meidän mökillä.

Tähän yhteyteen sopisi laittaa kai joku kuva hääpuvustani. Tilasin sen ihan onnenkantamoisena Light In The Boxin nettikaupasta sen kummemmin edes mittoja ottamatta. Vaate oli halpa ja toimitettiin Kiinasta, mutta kuin sattuman kauppaa, se oli täysin sopiva! Siis aivan istuva. Harmikseni en nyt löydä kuvaa jossa olisin yksin mekko ylläni ja väliaikaisessa tietokoneohjelmassa ei taida olla mitään rajausohjelmaa. (?) Joku päivä laitan sen kuvan sitten.

Mukavaa viikonloppua!

Tässä vielä huvittavan hieno hääkakun koristeemme:):
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti