torstai 16. tammikuuta 2014

Kippis!

Viime viikon kirppisreissu ei tuottanut paljoa tulosta, mutta jotain pientä kuitenkin (poikkesin Tarinassa ja Radiokirppiksellä). Löysin uudet tumput ja Marimekon Kippis-kankaasta ommellut keittiöpyyhkeet. Kirpparilla iski jonkinlainen oikosulku, että mikä kangas oli kyseessä: aluksi katselin, että nämähän ovat jotkut Ikean Marimekko-tyyliset pyyhkeet. Tämä kertoo aika huonosta näkömuististani. Lisäksi hämäsi huokea hinta (2 kpl käsipyyhkeitä euron yhteensä) ja se, että oli edellisenä yönä nukkunut huikeat kolme tuntia. Tykkäsin kuitenkin tästä kankaasta ja otin keittiöpyyhkeet. Muutama niissä ollut pikkutahra ei haitannut.

Löytämäni keittiöpyyhe. Kuosin suunnitellut Maija Louekari (s. 1982).

Olen ihaillut Kippis-kuosia aiemminkin ja kun vihdoin tajusin kyseessä olevan kyseisen kankaan, niin katselin netistä, mitä kaikkea muuta Kippiksestä on tehty. Vaikka mitä. Tapetti voisi olla jonkun kotona ja yhdellä seinällä ihan kivaa, mutta omaan makuuni hieman liian levotonta. Tämä kuva täältä:


Tässä samaisesta kuosista tarjotinta (lähde):


Ja mukiakin löytyy:


Hakusanaksi googleen "kippis marimekko" ja edessäsi on valtaisa valikoima aina tennareista kasseihin! Mukavasti piristää tuo käsipyyhe tuolla keittiössä kyllä. :)

2 kommenttia:

  1. Tää on ihan huippusöpö kangas :) Harmi että niin harvoin törmää tällaisiin ruoka-juoma-aiheisiin kankaisiin.

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkään tuosta kuosista, mutta seinällä tuo on kyllä vähän liian levoton. Pyyhkeet ovat huippuhyvä löytö!

    VastaaPoista