keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kamaa ja vintage-liikkeitä

Tytön kanssa mentiin tänään koulun jälkeen käymään kahdessa vintageliikkeessä. Olen tartuttanut tämän vanhan tavaran innostuksen myös tyttäreen. :) Hyvä se on jo 13-vuotiaana aloittaa... Käytiin siis tarkistamassa ensin Kätkövintage Tammelan Pikilinnassa ja sen jälkeen Vintage Garden, joka on samassa liiketilassa Super Mukavan kanssa.

Kätkövintage oli iloinen yllätys. Jo heidän ylläpitämänsä nettikauppa on selkeä ja kiva. Liiketila on kaksikerroksinen: ylhäällä vaatteet, lelut sekä astiat/purnukat ja alhaalla huonekalut. Kaikki oli ihanan siistiä.  Kivijalkaliikkeen hyvä puoli on ehdottomasti se, että tavaraa pääsee hipelöimään ja vaatteita pääsee tietenkin koittamaan päälleen. Valikoimaan kuului vanhaa, mutta myös jotain uutta, kuten Conversen tennareita. Tytölle ostettiin Nanson kankaasta tehty kiva pipo. Hinnat olivat muihin liikkeisiin verrattuna keskitasoa.Vintage Gardenissa oli pääosin vaatteita ja koruja. Hinnat olivat samaa luokkaa tai hieman kalliimpia kuin Kätkövintagessa. Ihania mekkoja ainakin oli nauloissa. Molemmissa kaupoissa oli mukava henkilökunta, joten rohkeasti vain ostoksille, jos tarvitset jotain uniikkia esimerkiksi juhliin.

Tarkoituksenani oli tänään siis mennä postiin, mutta en voinut vastustaa kiusausta käydä vielä Kyttälän kirppiksellä ja Trash and Treasuressa. Trash and Treasuresta löytyi jotain pientä (mm. Aino-tossut mökille) ja Kyttälän kirppiksellä odottivat nämä söpöliiit hintaan 3 e molemmat yhteensä:


Oli mukava "postireissu".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti