tiistai 1. lokakuuta 2013

Marianne-purkki ja muuta

Olipa ystävällinen myyjä Silinteri-kirppiksellä, kun kiikutin kassalle 10 euron Marianne-purkin, niin mainosti, että toisessa pöydässä on halvempi purkki (8  euroa). Tämä ei syönyt niin paljoa lompakon sisältöä ja sielua. Olisi kiva kerätä nämä kaikki Aarikan purkit: ruskea-valkoinen, kelta-valkoinen ja sini-valkoinen. Vinks vinks joulupukki!  Olen ollut kiltti! Myöskin maustepurkit ovat söpöjä. Oma purkkini oli mielestäni ihan kohtuuhintainen, kun katselin Tori.fi:ssä osan purkeista olevan 20 euroa! Raaputin huolellisesti purkista Marianne-karkkimainoksen pois. Se olisi ollut ihan kiva, mutta jo haalistunut.


Kuva Tori.fi (Niemelä linkki)

Tein myös kierroksen Koivukirppiksellä Koivistonkylässä ja sitten kävin Nekalan kierrätyskeskuksessa. Koivukirppis oli ihmeen täynnä pöytiä, vaikka välillä siellä on ollut aika tyhjääkin. Ihan kiva tavaraa: etenkin lastenvaatteita (mille minulla ei ole käyttöä, ellen nyt innostu ostaamaan jotain kaverini syntymättömälle lapselle). On ne lastenvaatteet vaan söpöjä! Tällä verukkeella voisi melkeen hankkia vauvan! ;D 13-vuotiaalle tyttärelleni on vaikeampi ostaa vaatteita. Itselleni päädyin ostamaan Gina Trikon paksun villatakin. Kerrankin nukkaantumaton kappale. Neulevaatteet tuppaavat nukkaantumaan.

Nekalan kierrätyskeskuksessa ei nyt niin hääppöisiä vaatteita naisille mielestäni ole, mutta kuppeja löytyy aina. :) En todellakaan tarvitse kuppeja, mutta mutta kun löysin 2 juuri yhteen lautaseen sopivaa yksilöä! Ylähyllylle vaan odottamaan. Samankaltainen lautanen löytyi aikoinaan Kyttälän kirppikseltä. Tykkään tästä pikkukukkakuviosta paljon!

Oikeasti kupit ovat vaaleansinisemmät
Ja jotta ei postia ilman sydänpostausta, niin tässä Oranssitorilta aikoinani ostamani sydän-liivihame:


4 kommenttia:

  1. Nyt vähän harmittaa miksi en itse ostanut noita sinivalkoraidallisia purkkeja kirpulta viime viikolla, ne on kyllä kivoja. Jotenkin ajattelin, että ne olivat kalliita, kun ne olivat juuri noita Chymoksen Mariannepurkkeja eivätkä Aarikan, niissä on vissiin vähän erilevyiset raidat. Vaan ovatkohan molemmat Aarikan valmistamia? Kivoja löytöjä sulla joka tapauksessa!

    VastaaPoista
  2. Millä hinnalla olisit löytänyt? Multa hajos "sopivasti" kahvinsäilytyspurkki, niin sain hyvän syyn ostaa uuden, Musta noi kaikki on Aarikan, en oo kyllä ihan varman? Kuka tietää?

    VastaaPoista
  3. Joo ne Marianne-purkit ei oo Aarikan. Aarikoissa lukee pohjassa Aarikka ja raidat on tosiaan vähän eripaksuiset. Ja Aarikoissahan löytyy värejäkin useita.

    VastaaPoista