tiistai 10. joulukuuta 2013

Käsittämätön keksirasia

Sain tuttavaltani hienon peltipurkin, joka vilahtikin edellisen postauksen hyllykuvissa. Samassa satsissa hän oli saanut 1800-luvulta peräisin olevaa tavaraa, joten tämäkin on luultavasti vanha. Ei nyt ehkä kuitenkaan 1800-luvulta (tai kuka sen tietää?). Huomaamattani minusta on tullut peltipurkkikeräilijä, ja ainoana huolena onkin, minne ne saa kaikki mahtumaan. Onneksi niiden sisälle voi säilöä kaiken näköistä. Toisaalta pelkään jossain kohdin keräilyähkyä, mutta ainahan voi myydä tai lahjoittaa tavaraa eteenpäin ja ostaa sitten toisaalta lisää. :)

Sitten löytyi tällainen pieni "keksipurkki", En todellakaan käsitä, miten tästä rasiasta saa ulos keksejä, kun sen avaa. Ihan nätti se on kuitenkin, ja paikka sille löytyi kirjahyllystä. Keksipurkkina ei taideta käyttää.3 kommenttia:

  1. Minulla on myös tuollainen peltinen keksirasia. Löysin sen vuosia sitten kolmella eurolla kirppikseltä ja olisi hauska tietää alkuperä!

    VastaaPoista
  2. Hauska tuo keksirasia, vaikkei kovin käytännöllinen olekaan.

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä. Purkkien kanssa saattaa tosiaan tulla keräilyähky, juuri siksi, kun ne vaatii tilaa. Muutama viikko sitten jätin suosista pari purkkia kirppiksen hyllyyn, mutta siitä huolimatta mukaan pääsi kiva 1980-lukulainen ruutukuvioinen purkki.

    VastaaPoista