maanantai 15. heinäkuuta 2013

Keltaista, keltaista


Lauantaina oli vuorossa Sammon kirppis ja siinä vieressä oleva toinen, jonka nimeä en nyt millään muista. Kamala kiire tuli, kun kirpparit sulkeutuivat kolmelta ja lähdettiin liikkeelle niin kamalan myöhään. Missä meidän mattimyöhäisten kirpparit sijaitsevat? Omahan on tietenkin syy, jos nukkuu kello 11:een. Aamulla kirpparoidessa tekisi varmasti parhaat löydöt.

Sammon kirpparilta voisi itsekin varata pydän. Pöytävuokra on 8 päivältä vain 27 e ja Radiokirppiksellä noin 40? Radiolla on tietenkin enemmän kävijöitä, joten voittoakin saattaisi tulla enemmän. Ärsyttävä puoli Radiokirppiksessä on tavaroiden trokaus: samat naamat pyörivät paikassa päivästä toiseen, ostavat halvalla ja myyvät kalliilla. Toisaalta ymmärrän trokarin itsekin suht' varattomana ihmisenä. Aika harmitontahan tuo tavaroiden uudelleen myyminen kuitenkin on. En usko, että kukaan tienaa kovin paljoa voittoa uudelleenmyymisellä.

Tässä muutama löytö. Lauantaina löytyi vain tuo keltainen kippo ja muutama päivä sitten tuollainen ihana lautanen. Ensiksi luulin kippoa siiviläksi, muttei ollutkaan. Piristävää tavaraa keittiöön.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti